16:00
Μαύρο και άσπρο για μια glamorous εμφάνιση.

Μαυρο και ασπρο για μια glamorous εμφανιση.

Θέλετε να έχετε μια διαχρονική αλλά και κομψή διακόσμηση στο σπίτι σας; Αν συμφωνείτε τότε ...

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 25/01/2016 | Συντάκτης: Γιώργος Μπομπέτσης

Θέλετε να έχετε μια διαχρονική αλλά και κομψή διακόσμηση στο σπίτι σας; Αν συμφωνείτε τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε μικρές πινελιές σε μαύρο και άσπρο δημιουργώντας μια εντυπωσιακή διακόσμηση μέσα από την απλότητα της και φυσικά την διακριτική πολυτέλεια της. Μια μαύρη πολυθρόνα δερμάτινη, μαζί με διακοσμητικά στοιχεία στο λευκό προσθέτουν στον χώρο σας μια glamorous εμφάνιση.

Επίσης μαξιλάρια για το καθιστικό σας σε ασπρόμαυρο μοτίβο, αντικείμενα και έπιπλα, προσδίδουν μια ισορροπία στο χώρο σας, αρκεί τα μεγέθη των όγκων και των μοτίβων να είναι σε αρμονικά μεγέθη μεταξύ τους.


Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά στη διακόσμηση. Κάνετε παιχνίδι με τα σχήματα των αντικειμένων και δώστε έμφαση στα πιο αγαπημένα σας, τοποθετώντας τα σε ιδιαίτερα σημεία. Το άσπρο-μαύρο, έχει ένα αφαιρετικό ύφος που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. Μάθετε λοιπόν πως και με τι τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε τον χώρο σας ζεστό με αυτά τα δύο απόλυτα χρώματα. Είναι ο ιδανικός καμβάς για να βάλετε στοιχεία, από έθνικ, ποπ και μπόχο επιλογές στο χώρο σας!

Το μαύρο χρώμα από μόνο του ,δημιουργεί ένα σοφιστικέ ύφος στο χώρο και αυτό οφείλεται στο ότι είναι επιβλητικό σαν χρώμα.
Συνήθως όσοι το επιλέγουν το μαύρο χρώμα στα έπιπλά τους ή σε φωτιστικά και άλλα αξεσουάρ, όπως βλέπετε στις εικόνες, αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, καθώς δίνει την μεγαλύτερη προσοχή ,όπου και αν τοποθετηθούν.


Όταν όμως συνδυαστεί με το λευκό χρώμα τότε τα πράγματα αλλάζουν, φωτίζουν και δίνουν ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, γεμάτο αντιθέσεις, και το ζητούμενο την κλασσική κομψότητα.
Περισσότερο οι διακοσμητές το χρησιμοποιούν σε μοντέρνα και σύγχρονη διακόσμηση. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε το χρωματικό αποτέλεσμα, διακοσμήσετε με φωτιστικά οροφής, δερμάτινους καναπέδες, μαξιλαράκια, βάζα και άλλα αξεσουάρ, συμπληρώνοντας το ασπρόμαυρο τοπίο

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε δημιουργικά, συνδυασμούς διακοσμητικών στοιχείων, σε άσπρο και μαύρο χρώμα, έτσι θα επιτύχετε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα αντιθέσεων σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας! 

 

Πηγή: harmonyinspace.blogspot.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα