08:49
Πρακτικές ιδέες για επαναχρησιμοποίηση σωλήνων PVC!

Πρακτικες ιδεες για επαναχρησιμοποιηση σωληνων PVC!

Φτιάξτε διάφορα αντικείμενα από παλιούς σωλήνες PVC που θα δώσουν στυλ στο σπίτι σας.

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 07/12/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Εάν είστε νέος άνθρωπος στον κόσμο των ιδεών DIY, θα ήθελα να εφιστίσω την προσοχή σας. Πιστέψτε ή όχι, ό,τι μπορείτε να κάνετε πολλά DIY πράγματα απλά επαναχρησιμοποιώντας τα παλιά υλικά και τα παλιά πράγματα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα να κατασκευάζουμε βιοτεχνίες για το σπίτι μας που είναι κατά κάποιο τρόπο λειτουργικές και πρακτικές. Εδώ μπορείτε να βρείτε επαναχρησιμοποίηση ιδεών σωλήνων PVC με πρακτικούς τρόπους.

Παρακάτω, μπορείτε να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι από σωλήνες, ράφια από γυαλί οίνου, βάση τηλεόρασης με ράφια, πώς να φτιάξετε έναν κατακόρυφο κήπο σωλήνων, πώς να οργανώσετε το χάος στα συρτάρια και επίσης πώς να φτιάξετε κεριά από παλιούς σωλήνες από PVC . Μείνετε μαζί μας και διασκεδάστε ????

  1. Κάντε ένα πρακτικό τραπέζι με την επαναχρησιμοποίηση των παλιών σωλήνων


Πάντα ήθελα να έχω ένα τραπέζι σαν αυτό για το δωμάτιό μου, αλλά δεν έχω ιδέα ότι μπορώ να το φτιάξω μόνος μου. Και φανταστείτε, να το κάνετε μόνο με την επαναχρησιμοποίηση των παλιών σωλήνων PVC στο σπίτι. Έχετε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία και σκεφτείτε να κάνετε ένα τραπέζι σαν αυτό για το σπίτι σας.

2. Κρεμαστά ράφια για ποτήρια κρασιού


Η κουζίνα είναι το δωμάτιο όπου χρειαζόμαστε έξυπνη και πρακτική οργάνωση. Πώς μπορούμε να έχουμε μια πρακτική οργάνωση, δείτε την παραπα΄νω εικόνα. Ρίξτε μια ματιά και εμπνευστείτε από αυτή την εκπληκτική ιδέα που μπορείτε να την κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

3. Εγκατάσταση σωλήνων - PVC σωλήνων

Οργανώστε το χάος στα συρτάρια μόνο με χρήση σωλήνων PVC. Αν θέλετε να έχετε ένα οργανωμένο δωμάτιο, κάντε περισσότερα πράγματα όπως αυτό για το σπίτι σας.

4.  PVC σωλήνες για γλάστρες

Ο κατακόρυφος κήπος φαίνεται υπέροχος και σας εξοικονομεί χώρο στο σπίτι. Μπορείτε να είστε έξυπνοι και να κάνετε αυτόν τον κήπο για το σπίτι σας, να φροντίσετε τα λουλούδια και να μεγαλώνετε τα φυτά χωρίς καμία προσπάθεια. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη φωτογραφία και μάθετε πώς να την κάνετε.

 5. Επαναχρηιμοποίηση σωλήνων από PVC - καθρέφτης DIY

Κάντε το καλύτερο πλαίσιο καθρέφτη για τοίχους του σπιτιού σας και κάντε το χρησιμοποιώντας σωλήνα PVC. Αυτή είναι μια πολύ δημιουργική ιδέα που πρέπει να εξοικονομήσετε για τον ελεύθερο χρόνο σας.

6. Αποθηκεύστε τα πράγματα που χρειάζεστε κάθε μέρα σε ένα σωλήνα

Λύστε το πρόβλημα με τον σεσουάρ σας με αυτή την ιδέα για το μπάνιο.

7.  Ρομαντικό στήριγμα κεριών για διακόσμηση τραπεζιών από παλιούς σωλήνες

Φέρτε το ρομαντικό στυλ για το τραπέζι σας. Κάντε αυτή την βάση κεριών σωλήνων που θα ομορφύνει την επιφάνεια του τραπεζιού.

8. Κάνετε μόνοι σας τη βάση της τηλεόρασης με ράφια από σωλήνες PVC

Εδώ είναι η καλύτερη ιδέα αυτού του θέματος. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι μπορείτε να φτιάξετε ράφια τοίχου για την τηλεόραση να στέκονται μόνο από παλιούς σωλήνες από PVC. Αν εξακολουθείτε να μην πιστεύετε στα δικά μου λόγια, ελέγξτε αυτή τη φωτογραφία και βελτιώστε ότι εάν είστε δημιουργικοί, μπορείτε να φτιάξετε πρακτικά έπιπλα για το σπίτι και επίσης να δώσετε νέα ζωή στα παλιά πράγματα.

Πηγή: decorinspiratior.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η WENDY προτείνει:

Η WENDY προτείνει:

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Τι κι αν τελικά θα χρειαστεί να αναβληθεί η αποψινή έξοδος λόγω καιρικών συνθηκών...[...]

περισσοτερα
Έξυπνο tip

Έξυπνο tip

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Βρήκαμε για εσάς ένα πολυ έξυπνο tip για να μην χρειαστεί να πετάξετε τίποτα.[...]

περισσοτερα