09:02
Πώς να διακοσμήσετε ένα μπάνιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων;

Πως να διακοσμησετε ενα μπανιο για τις γιορτες των Χριστουγεννων;

Μην ξεχάσετε τα μπάνια σας στην διακόσμηση των Χριστουγέννων.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 10/12/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Για να μπείτε στο πνεύμα των διακοπών, διακοσμήστε ακόμα και το μπάνιο με όλο το εποχιακό ντεκόρ σας. Μην χάσετε την ευκαιρία σας να επεκτείνετε αυτή την εμπειρία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Όταν διακοσμείτε ένα μπάνιο για τις διακοπές σας, βεβαιωθείτε ότι κάθε γωνιά του σπιτιού σας είναι γεμάτη με χαρά.

Αλλά πώς διακοσμούν το μπάνιο που είναι συνήθως ένας μικρός, πολύ καθιερωμένος χώρος; Πιθανότατα δεν μπορείτε να μετακινηθείτε γύρω από τα έπιπλα για να δημιουργήσετε χώρο και, μεταξύ ενός ντους και καθρεφτών, οι τοίχοι σας πιθανώς είναι ήδη αρκετά γεμάτοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραιτηθείτε από αυτή την εορταστική ευκαιρία. Έχουμε συγκεντρώσει μερικούς γρήγορους και εύκολους τρόπους για να διακοσμήσετε ένα μπάνιο για τις διακοπές.

Χρησιμοποιήστε ολόκληρο τον χώρο

Όπως έχουμε ήδη συζητήσει, τα μπάνια είναι πιο συμπαγή από τα περισσότερα δωμάτια που θα διακοσμήσετε.

Μερικά μαξιλάρια λουτρών με θέμα τις διακοπές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ετοιμάσετε το μπάνιο σας για τη σεζόν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, επειδή μπορεί να μουσκέψουν λόγω των υδρατμών του μπάνιου πακετάρετε αυτά καλά όταν δεν είναι σε χρήση.

Αγκαλιάστε αυτό που έχετε

Εάν το μπάνιο σας είναι ήδη κόκκινο, άσπρο ή πράσινο, το στήσιμο για τις διακοπές είναι πιθανότατα να είναι ένα γρήγορο. Αλλά τι γίνεται αν είναι μαύρο ή μπλε; Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να πετάξετε τα παραδοσιακά χρώματα διακοπών, αλλά ίσως απλά να κάνετε τον εαυτό σας τρελό προσπαθώντας να φτιάξετε τα χρώματα που θα συνδυάσετε σε τόσο μικρό χώρο.

Αντ ΄αυτού, δουλέψτε με αυτό που έχετε ήδη στη διάθεσή σας. Ένα μπλε λουτρό λειτουργεί καλά με ιδέες εμπνευσμένες από το χιόνι σε λευκό και ασημί. Ένα μινιμαλιστικό, σκοτεινό μπάνιο μπορεί να πάρει μια ενημερωμένη έκδοση διακοπών με μια συλλογή από αειθαλή κλαδιά στον πάγκο ή κάποια απλή ασπρόμαυρη διακόσμηση διακοπών. Αν αφήσετε τον σημερινό σας χώρο να ενημερώνει τις επιλογές του σχεδιασμού σας όταν διακοσμείτε ένα μπάνιο για τις διακοπές σας, το σπίτι σας είναι έτοιμο για διακοπές πολύ πιο εύκολα.

Χρησιμοποιήστε τα υπόλοιπα σας

Έχετε επιπλέον διακόσμηση διακοπών που απλά δεν φαίνεται να χωράει οπουδήποτε αλλού στο σπίτι; Βρείτε το χώρο στο μπάνιο! Ακόμα και η φαινομενικά ασυνήθιστη διακόσμηση του μπάνιου μπορεί να λειτουργήσει με λίγη δημιουργικότητα.

Διατηρήστε μια καθαρή παλέτα

Φωτεινά, χαρούμενα χρώματα είναι μια υπογραφή της εποχής. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να τα ενσωματώσετε όλα στο μπάνιο σας. Επειδή είναι ένας σχετικά περιορισμένος χώρος, το κορεσμένο χρώμα μπορεί γρήγορα να αισθάνεται σαν κάτι πολύ καλό. Είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα χρώμα προφοράς που συνδυάζεται με τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν στο χώρο και να χτίσετε από εκεί.

Αναμίξτε τα μέταλλα

Η βρύση, η συρταριέρα και η ράβδος κουρτίνας ντους είναι όλες οι ευκαιρίες σχεδιασμού. Ενσωματώστε αξεσουάρ μεταλλικών διακοπών στον πάγκο εργασίας σας για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα μια συνεκτική εμφάνιση. Οι σκληρές υφές της μεταλλικής διακόσμησης λειτουργούν καλά σε ένα χώρο όπου δεν θέλετε τα πράγματα να παγιδεύουν την υγρασία. Και ανάμεικτα μέταλλα δίνουν στο μπάνιο σας μια αίσθηση glam.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα