11:00
Τι προσέχουν περισσότερο όταν σας βλέπουν;

Τι προσεχουν περισσοτερο οταν σας βλεπουν;

Τα 6 πράγματα που τραβάνε την προσοχή στο look σας

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 31/12/2015 | Συντάκτης: Αγάπη Λυδιώτη

Όλες θέλουμε να ξέρουμε ποια είναι τα αξιοσημείωτα πράγματα στο ντύσιμό μας. Ορίστε λοιπόν!

  • Εφαρμογή:

​O πιο απλός τρόπος για μία καλή πρώτη εντύπωση είναι τα ρούχα να σας ταιριάζουν απόλυτα: σωστό μέγεθος και καλή εφαρμογή είναι εκείνα που πρέπει να προσέχετε κατά την αγορά του ρούχου.

  •  Τέλεια αξεσουάρ:

Κοσμήματα, φουλάρια, ακόμα και γυαλιά ηλίου δίνουν τον χαρακτήρα στο ντύσιμό. Ακόμα και αν φοράτε απλά ρούχα, τα αξεσουάρ μπορούν να τα διαφοροποιήσουν τελείως. Για ένα ωραίο look επιλέξτε τα κατάλληλα για κάθε περίσταση. Να κάνουν τη διαφορά αλλά να μην είναι υπερβολικά για να μην χάσετε ποτέ τηνκομψότητά σας.

  • Layering:

Είναι το κλειδί για μία περιποιημένη και stylish εμφάνιση. Γιλέκα, κασκόλ, γούνινα γιλέκα πάνω από biker jackets κάνουν τη διαφορά. Αλλά πολλές φορές  μπορεί να γίνει too much. Για να αποφύγετε τέτοιου είδους φαινόμενα, προτιμήστε το μόνο όταν το χρειάζεστε πραγματικά. Για παράδειγμα, ρίξτε ένα πλεκτό στους ώμους σας όταν το χρειάζεστε, δηλαδή όταν έχει κρύο. Αποφύγετε να το κάνετε όταν δεν είναι απαραίτητο για θα φαίνεται σαν να προσπαθείτε υπερβολικά.

  • Καλή τσάντα:

Μία τσάντα καλής ποιότητας τραβάει την προσοχή πολύ περισσότερο από οτιδήποτε στο look. Επενδύστε σε μια καλή τσάντα που να μπορεί να συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα σας και να καλύπτει τις ανάγκες σας. Οι «φτηνές» τσάντες, όχι οικονομικά αλλά ποιοτικά (εξ’ού και τα εισαγωγικά) δίνουν πολύ κακή εντύπωση και ταυτόχρονα καταστρέφουν όλο το look.

  • Παπούτσια:

Ένα παπούτσι πρέπει να είνα τρία πράγματα: Καθαρό, καλής ποιότητας και ιδιαίτερο. Προσέξτε αυτά τα τρία και η επιτυχία είναι σίγουρη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rock this way... νύχια!

Rock this way... νύχια!

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 15/12/2015

Μην το κοροϊδεύετε τα νύχια για τις γυναίκες είναι τελετουργία. Δείτε τα πιο γιορτινά σχέδια.[...]

περισσοτερα
Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 16/12/2015

Ξεχωρίστε με την πιο fashionable εμφάνιση ακόμα και σε ένα οικογενειακό reveillon[...]

περισσοτερα