12:19
Back to School!

Back to School!

5+1 συμβουλές για τη δημιουργία ενός Χώρου Εργασίας στο σπίτι.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 14/09/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Δεν αισθάνεστε ότι το φθινόπωρο μόλις ξεκίνησε; Κι όμως, ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στο σχολείο. Και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για αγορές για το σχολείο. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας προετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό. Καθώς μαζεύετε μολύβια και σακίδια, ίσως θελήσετε να πάρετε και άλλες προμήθειες. Η δημιουργία ενός χώρου εργασίας στο σπίτι σας μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά σας να αποδώσουν σωστά κατά τη διάρκεια αυτής της σχολικής χρονιάς.

Ο χώρος εργασίας μπορεί να μην φαίνεται τόσο σημαντικός. Πολλοί έφηβοι αγαπούν να κάθονται στον καναπέ με τους φορητούς υπολογιστές τους, και τα μικρότερα παιδιά είναι συχνά πιο ευτυχισμένα να παίζουν στο πάτωμα. Αλλά σκεφτείτε: Εάν εργάζεστε από το σπίτι, θα θέλατε να αναζητάτε συνεχώς νέους χώρους για να προωθήσετε την παραγωγικότητα ή θα θέλατε έναν ειδικό χώρο για την εργασία σας; Τα παιδιά σας πιθανώς δεν είναι διαφορετικά. Με την εύρεση ενός μέρους του σπιτιού που θα είναι δική τους για να γίνει εργασία, τους επιτρέπετε να πάρουν την κυριότητα της εργασίας τους και του διαβάσματος.

Επομένως, εδώ είναι έξι συμβουλές για τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας πριν ξεκινήσει το ακαδημαϊκό έτος.


1. Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία


Δεν θέλετε να τοποθετήσετε τα γραφεία των μικρών παιδιών σας στο αντίθετο άκρο του σπιτιού και να βρεθείτε να τρέχετε μπροστά και πίσω κατά την προετοιμασία του δείπνου. Από την άλλη πλευρά, καθώς τα παιδιά σας μεγαλώνουν, μπορεί να απολαμβάνουν μεγαλύτερη αυτονομία. Γνωρίστε τα παιδιά σας καλύτερα και σκεφτείτε τους τύπους προσωπικότητάς τους όταν επιλέγετε ένα σημείο για τη ζώνη της εργασίας.
2. Δημιουργήστε άνεση


Δημιουργήστε ένα χώρο που θα τους αρέσει να ξοδεύουν χρόνο και είναι πιο πιθανό να το χρησιμοποιήσουν για κάποια εργασία που θα γίνεται εκεί. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετό φως. Προσθέστε μαξιλάρια, ώστε να μπορούν να ζουν άνετα. Αφήστε τους να γεμίσουν το χώρο με τα πράγματα που αγαπούν, από την τέχνη και τις αφίσες στα αγαπημένα τους βιβλία. Τα παιδιά σας πιθανώς δεν νομίζουν ότι η εργασία είναι πολύ πιο ευχάριστη. 
3. Κρατήστε ένα ημερολόγιο


Είναι σημαντικό να αφήνετε χώρο για ένα μεγάλο ρολόι και ημερολόγιο. Εάν τα παιδιά σας είναι αρκετά μεγάλα, ενθαρρύνετε α να γεμίσουν το ημερολόγιό τους με επερχόμενα ταξίδια, εκδηλώσεις, ημερομηνίες λήξης και δοκιμές. Βλέποντας τα πάντα που έχουν έρθει μπορούν να τους βοηθήσουν να έχουν κίνητρα.

Ένα ρολόι στην περιοχή εργασίας είναι το κλειδί για τα νεώτερα παιδιά που παίρνουν «χρόνο εργασίας» κάθε βράδυ.
4. Έναρξη εισερχομένων


Ρυθμίστε την περιοχή εργασίας τους με ένα εισερχόμενο. Αυτό θα πρέπει να είναι ένας πραγματικός δίσκος στον οποίο μπορούν να τοποθετήσουν άδεια, να αναφέρουν κάρτες και σημαντικά έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ο δάσκαλος τους παραδώσει κάτι, μπορούν να απεικονίσουν εκεί από το σημείο Α (εκείνη τη στιγμή) στο σημείο Β (τα εισερχόμενά τους).
5. Δημιουργήστε τους μια περιοχή-γκαλερί


Όπως κάθε εργασία, η εργασία είναι εξαντλητική αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε κάτι να δείξετε γι΄αυτό. Κατά τη δημιουργία ενός χώρου εργασίας, εμφανίζονται εμφανώς μια περιοχή γκαλερί. Χρησιμοποιήστε αυτό για να δημοσιεύσετε τέχνη, βραβεία, εικόνες διασκέδασης από το σχολείο και καλές κάρτες αναφοράς. Μια οπτική υπενθύμιση των θετικών αποτελεσμάτων του σχολείου μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν αφοσιωμένοι και παραγωγικοί.
6. Αγοράστε κάδους
Όταν διαβάζετε άρθρα σχετικά με την οργάνωση του σπιτιού σας, θα είναι δύσκολο να βρείτε ένα που δεν διαθέτει κάδους και διοργανωτές συρταριών. Οι κάδοι δεν είναι μια λύση οργάνωσης ενός μεγέθους, αλλά νομίζουμε ότι είναι τέλεια για τα παιδιά. Οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να "ρίχνουν πράγματα" οπουδήποτε. Εάν μπορούν απλώς να το ρίξουν στο κάδο όπου αυτό ανήκει στην πραγματικότητα, θα έχετε ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας με τη διατήρηση του χώρου εργασίας που οργανώνεται.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα