20:00
3+1 πράγματα που αγνοούμε για την καθαριότητα

3+1 πραγματα που αγνοουμε για την καθαριοτητα

Κακά τα ψέματα ακόμα οι πιο μανιακοί και επιμελής με τα καθαριότητα, τα λαθάκια τους τα κάνουν!

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 12/07/2015 | Συντάκτης: Φλωρεντία Αντζουλάτου

Υπάρχουν πράγματα για την καθαριότητα που όσο μανιακόι και επιμελής να είμαστε δεν τα γνωρίζουμε και δεν πάει καν το μυαλό μας στο πόσο απλά είναι που θα μπορούσαμε να τα έχουμε σκεφτεί και μόνοι μας. Δεν πειράζει όμως για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας συμβουλεύουμε και να σας ενημερώνουμε!

Μην καθαρίζετε τα τζάμια όταν έχει ήλιο, γιατί τα καθαριστικά στεγνώνουν πιο γρήγορα και αφήνουν χαρακιές. Την επόμενη φορά καθαρίστε όταν έχει πέσει ο ήλιος.

Συνήθως όταν καθαρίζουμε ψεκάζουμε απευθείας στη επιφάνεια με αποτέλεσμα να κάνουμε σπατάλες και να μην καθαρίζουμε σωστά. Προτιμήστε να ψεκάσετε σε ένα πανί και μετά καθαρίστε τις επιφάνειες που θέλετε.

Η σωστή χρήση της ηλεκτρικής σκούπας είναι παράλληλα με το σοβατεπί και όχι κάθετα με φόρα από την λωρίδα από ξύλο ή πλακάκι που καλύπτει τον τοίχο σας, γιατί έτσι επιτρέπεται στην σκόνη να εισχωρήσει κάτω από αυτό.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι είναι ότι ξεχνάμε να καθαρίσουμε τα σημεία όπου μαζεύονται κυρίως τα μικρόβια, δηλαδή τηλεκοντρόλ, πληκτρολόγιο υπολογιστή, πόμολα, τηλέφωνο. Τα σημεία αυτά καθότι τα πιάνουν πολλά χέρια είναι εστίες μικροβίων, όπως άλλωστε και τα σημεία ανάμεσα στην κουζίνα και το ψυγείο ή τον τοίχο και το πλυντήριο ή στις επιφάνειες των συσκευών και των επίπλων.

 

πηγή φωτογραφίας : clickatlife.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα