09:01
Η τέχνη της παλάμης!

Η τεχνη της παλαμης!

Tips για να ανακαλύψετε τα σημάδια στα χέρια σας που κρύβουν μυστικά για τη ζωή.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 27/12/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η τέχνη της παλάμης και η πράξη της ανάγνωσης και η αποκρυπτογράφηση των μυστικών που ξεδιπλώνουν ανάμεσα στις παλάμες μας είναι ευρέως διαδεδομένη και συνεχίζει να συναρπάζει όλους, παγκοσμίως. Είτε υπάρχει βάθος σε αυτή τη γνώση είτε όχι, ίσως να μην είμαστε σε θέση να πούμε αυτό με ακρίβεια. Ενώ πολλοί άνθρωποι δεν το θεωρούν ανεξάρτητο από την επιστήμη, υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αποκαλύπτουν ότι η παλάμη μπορεί να αποκαλύψει τα πράγματα για την υγεία, το μέλλον, την προσωπικότητα καθώς και τη σεξουαλικότητά μας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ

Εάν ανασηκώσετε τις παλάμες σας και ρίξετε μια γρήγορη ματιά, θα δείτε έναν ιστό διασυνδετικών γραμμών. Το μέγεθος και το σχήμα των χεριών σας μαζί με το μήκος και το βάθος αυτών των γραμμών ξεχωριστά και σε σχέση με το σύνολο, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητα, τη ζωή, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας.

ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΣΑΣ

Το μέγεθος και το σχήμα των χεριών σας έχουν τόσο σημαντικό ρόλο στην παλάμη όσο και οι γραμμές μέσα τους.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ

Έτσι, για παράδειγμα, εάν είστε δεξιόχειρες τότε αυτό θα είναι το κυρίαρχο χέρι σας και θα αποκαλύψει ποια είναι η προσωπικότητά σας και τις δυνατότητες που έχετε.

Το αριστερό σας χέρι θα δώσει στον αναγνώστη μια εικόνα για διάφορες πτυχές της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων που έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, πράγματα που θα είναι και υποδείξουν στο μέλλον. Το αντίθετο ισχύει για τους αριστερούς ανθρώπους.

ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΑΣ

Οι γραμμές στις παλάμες μας χωρίζονται σε δώδεκα τμήματα εντούτοις μεταξύ αυτών, θα υπάρχουν τρεις γραμμές που είναι οι πιο εύκολα διακρίσιμες. Αυτά ονομάζονται κεφάλι, καρδιά και γραμμές ζωής και είναι βαθιά χαραγμένα στο δέρμα σας και έχουν ποικίλα μήκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Αρχίζει μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη και συνεχίζει προς τα κάτω προς τη βάση της παλάμης. Πιστεύεται ότι το μήκος αυτής της γραμμής αποκαλύπτει τη μακροζωία της ζωής κάποιου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια και αυτή η γραμμή αποκαλύπτει τις εμπειρίες που θα έχετε στη ζωή καθώς και τη σωματική και συναισθηματική υγεία σας.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

Αυτή η γραμμή ξεκινά κάτω από το δείκτη ή το μεσαίο δάχτυλο και εκτείνεται σε όλο το δρόμο προς το μικρό δάχτυλο. Αυτό αποκαλύπτει πληροφορίες σχετικά με την υγεία της καρδιάς σας καθώς και δείχνει τη συναισθηματική υγεία. Μπορεί επίσης να πει για τις σχέσεις που έχουμε με άλλους.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΚΕΦΑΛΙΟΥ

Ξεκινά ακριβώς πάνω από τη γραμμή ζωής, μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη και εκτείνεται προς την άλλη άκρη της παλάμης. Κάποιες φορές θα έχει το ίδιο σημείο προέλευσης με τη γραμμή ζωής και στη συνέχεια θα διακλαδώνεται προς τα έξω που δείχνει μια πεισματάρη και σκληρή προσωπικότητα.

Πηγή: designworld.meΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα