12:30
Αυθεντικά ή απομιμήσεις;

Αυθεντικα η απομιμησεις;

Δερμάτινα αξεσουάρ επώνυμων εταιριών πώς καταλαβαίνουμε εάν έιναι γνήσια ή απομιμήσεις;

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 12/12/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Τα δερμάτινα πορτοφόλια και οι δερμάτινες τσάντες ακριβών σχεδιαστών πολλές φορές δεν μπορούμε να τα αντέξουμε οικονομικά γι΄αυτό καταλήγουμε στις πιο φθηνές λύσεις. Πολλές φορές μπορούν να σας κάνουν ένα ακριβό δώρο και να ανοίξετε τη συσκευασία και να διαπιστώσετε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο μια απομίμηση!

Λοιπόν, υπάρχουν επτά επισημάνσεις που μπορείτε να δείτε, έτσι ώστε να μην έχετε πέσει σε ένα μεγάλο λάθος.

1. Κοιτάξτε τη συσκευασία

Πριν ακόμη κοιτάξετε την τσάντα, θα πρέπει να ελέγξετε τη συσκευασία. Η συσκευασία θα είναι τόσο τέλεια όσο και η ίδια η τσάντα, οπότε αν υπάρχουν ελαττώματα και η συσκευασία φαίνεται φθηνή, πιθανότατα έχετε πάρει ένα ψεύτικο στα χέρια σας. Επίσης, ελέγξτε πώς συσκευάζονται τα αξεσουάρ, ό,τι συμβαίνει με την τσάντα θα πρέπει να συσκευάζεται ωραία μαζί με την τσάντα.

2. Ελέγξτε το serial number

Δεν χρειάζεται καν να θυμάστε τον αριθμό, απλά ελέγξτε εάν ο αριθμός είναι σφραγισμένος στην τσάντα ή είναι απλώς είναι ένα φτηνό αυτοκόλλητο. Εάν έχει ένα αυτοκόλλητο, έχετε μια ψεύτικη! Πιστεύετε πραγματικά ότι θα χρεώνουν τόσα πολλά χρήματα μόνο για να βάλουν τον αύξοντα αριθμό σε ένα αυτοκόλλητο; Ας σοβαρευτούμε!

3. Κάντε την έρευνά σας

Οι διαφορετικοί σχεδιαστές έχουν τα δικά τους σημάδια υπογραφής που μπορείτε να τα δείτε για να διαπιστώσετε εάν ένα πορτοφόλι είναι πραγματικό. Για παράδειγμα, η Prada δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ επένδυση διαφορετικού χρώματος από την υπόλοιπη τσάντα, που θα ταιριάζει πάντα εάν έχετε μια πραγματική τσάντα Prada στα χέρια σας.

4. Ελέγξτε εάν είναι δέρμα

Τα πορτοφόλια σχεδιαστών χρησιμοποιούν πάντοτε καλής ποιότητας και μαλακό δέρμα. Εάν το δέρμα είναι τραχύ ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο είναι ένα σίγουρο σημάδι ενός ψεύτικου. Το τραχύ δερμάτινο μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά σε τυχόν ετικέτες που μπορεί να έχει η τσάντα, επομένως ελέγξτε και αυτές.

5. Η ραφή παίζει σημαντικό ρόλο

Αν προσπαθήσουν να σας πουν ότι το πρόβλημα με αυτή τη ραφή είναι κατασκευαστικό ελάττωμα, μην αγοράζετε την τσάντα! Οι πραγματικές τσάντες είναι όλες χειροποίητες και αυτό είναι εγγύηση ότι δεν θα ξεφεύγει μια βελονιά από τη θέση.

6. Από πού προέρχεται;

Πολλές απομιμήσεις μπορεί να είναι φανερά προφανείς εάν κοιτάξετε μόνο τις ετικέτες και τα λογότυπα στην τσάντα. Εάν η ετικέτα λέει "Channel" τότε λυπάμαι, αλλά το προϊόν είναι ένα ψεύτικο!

7. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια

Ρίξτε μια καλή ματιά σε όλα τα μικρά πράγματα που έχει το πορτοφόλι. Τα φερμουάρ, το κούμπωμα, οι λαβές, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο από αυτά, τότε έχετε να ψεύτικο πορτοφόλι. 

Πηγή: designworld.meΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rock this way... νύχια!

Rock this way... νύχια!

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 15/12/2015

Μην το κοροϊδεύετε τα νύχια για τις γυναίκες είναι τελετουργία. Δείτε τα πιο γιορτινά σχέδια.[...]

περισσοτερα
Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 16/12/2015

Ξεχωρίστε με την πιο fashionable εμφάνιση ακόμα και σε ένα οικογενειακό reveillon[...]

περισσοτερα