10:08
Το ιταλικό διαμέρισμα με κλασικά και σύγχρονα στοιχεία!

Το ιταλικο διαμερισμα με κλασικα και συγχρονα στοιχεια!

Βρίσκεται στο Τορίνο, σχεδιάστηκε από την εταιρεία "studioata" και κυριαρχείται από μια εκλεκτική ατμόσφαιρα.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 09/11/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η Ιταλική εταιρεία Studioata ολοκλήρωσε το σχεδιασμό ενός αυθεντικού διαμερίσματος στο Τορίνο της Ιταλίας. Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε κτίριο πολιτιστικής κληρονομιάς και συνδυάζει έξυπνα κλασικά και σύγχονα στοιχεία.

Το εσωτερικό αποτελείται από μια σειρά από γραμμές, που περιγράφονται από διαφορετικά ύψη. Καθώς μπαίνετε μέσα, ανακαλύπτετε το ευρύχωρο καθιστικό που βλέπει στη βεράντα και την εσωτερική αυλή. Η κοινωνική ζώνη είναι γεμάτη με φως και κυριαρχείται από μια γοητευτική εκλεκτική ατμόσφαιρα. Ένα παλιό τζάκι αποκαταστάθηκε και λειτουργεί ως το επίκεντρο στοιχείο ολόκληρου του χώρου.

Στην κουζίνα, οι σχεδιαστές επέλεξαν ένα σύγχρονο σχέδιο σε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα. Μας αρέσει ιδιαίτερα το ξύλινο τραπέζι (με τα λαμπερά πράσινα πόδια) που προκαλεί ωραία οπτική αντίθεση.

Τα μπλε σκαλοπάτια στο σαλόνι που οδηγούν στο ημιόροφο προσδίδουν μια δυναμική πινελιά στο γενικό σχέδιο σχεδίασης. Ο επάνω όροφος του διαμερίσματος φιλοξενεί το υπνοδωμάτιο, την αίθουσα τηλεόρασης και το γραφείο. Είναι εδώ που βρίσκετε το αληθινό στοιχείο αυτού του σπιτιού: μια τέλεια συντηρημένη οροφή που καλύπτεται από παλιές ζωγραφιές σε τοιχογραφίες. 

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα