09:49
Τοποθετούμε το γραφείο στο σπίτι σύμφωνα με την θετική ενέργεια του feng shui

Τοποθετουμε το γραφειο στο σπιτι συμφωνα με την θετικη ενεργεια του feng shui

Πως θα καταφέρουμε να κάνουμε καλύτερες τις επαγγελματικές μας σχέσεις με την βοήθεια των ειδικών του FengShui

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 22/09/2017 | Συντάκτης: Μαριάννα Παπαϊώαννου

Με 3 απλές βασικές οδηγίες τοποθέτησης του γραφείου μας μπορούμε να καλυτερεύσουμε τις επαγγελματικές  μας σχέσεις με τους συναδέλφους & τους συνεργάτες μας και να οδηγήσουμε την καριέρα μας σε επιτυχημένη πορεία!

1. Τοποθετούμε το γραφείο μας (ή αντίστοιχα επιλέγουμε την θέση του καθίσματος μας) στα ανατολικά ή τα νοτιοανατολικά.

Σε αυτές τις πλευρές του χώρου υπάρχει λιγότερο έντονη ροή της ενέργειας Qi που βοηθά σημαντικά στην επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων, την κατανόηση και την αλληλοστήριξη.
Σε περίπτωση που η θέση που κατέχουμε επαγγελματικά είναι διευθυντική ή είμαστε ιδιοκτήτες επιχείρησης, η βορειοδυτική κατεύθυνση είναι ιδανική καθώς ισχυροποιεί τις αποφάσεις, ενισχύει την διοικητική ικανότητα, την δημιουργικότητα και την επικοινωνία με τους υφισταμένους.
 

2. Ενεργοποιούμε την δεξιά πλευρά του γραφείου μας. 

Αυτή η δεξιά πλευρά του γραφείου, όπως καθόμαστε σε αυτό, είναι καθοριστική ανάλογα με τον προσανατολισμό της, για την υποστηρίξη που δεχόμαστε απο συνεργάτες και συναδέλφους.

Για παράδειγμα, εάν καθόμαστε στο γραφείο μας και στα δεξιά μας έχουμε τον νότο, τότε ενισχύουμε αυτή την θέση με ένα φυτό ή ένα λουλούδι.
Εάν πάλι, δεξιά της θέσης του γραφείου μας είναι η βόρεια πλευρά του χώρου μας τότε ιδανικά τοποθετούμε ένα μεταλλικό διακοσμητικό αντικείμενο.
Τέλος εάν στην δεξιά πλευρά του γραφείου μας,όπως καθόμαστε σε αυτό, έχουμε τον δυτικό ή βορειοδυτικό τομέα του χώρου μας, τότε τοποθετούμε γυάλινα ή πέτρινα διακοσμητικά, σε στρογγυλό σχήμα ή ενεργειακούς κρυστάλλους όπως ο λευκός χαλαζίας ή η κορνεόλη.

 

3. Χρησιμοποιούμε στον εργασιακό μας χώρο, στο σπίτι ή στο γραφείο, το στοιχείο του νερού και το στοιχείο της γής.

Αυτά τα δύο στοιχεία προσδίδουν με τα χαρακτηριστικά τους, την σταθερότητα, την ασφάλεια, την δημιουργία βάσης και την σύνδεση μεταξύ των ατόμων.

Επιλέγουμε κίτρινους, μπεζ, καφέ-σοκολατί, μαύρους και μπλέ χρωματισμούς (σε ανάλογο φυσικά συνδυασμό) για το γραφείο μας και τα αντικείμενα που το διακοσμούν. Επιπρόσθετα τοποθετούμε διακοσμητικά απο γυαλί σε σχήμα σφαίρας ή πυραμίδας που επιδρούν εξαιρετικά ευνοϊκά στις ανθρώπινες σχέσεις και την επικοινωνία.

 

Ευθυμία Α. Μισιρλή

Μηχανολόγος-Μηχανικός

Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui

www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

 

 

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ και στην συνέχεια σπούδασε feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοϊκή ψυχολογική χωροθεσία feng shui.

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα