09:20
Κουρτίνες για κάθε γούστο που θα τις λατρέψετε!

Κουρτινες για καθε γουστο που θα τις λατρεψετε!

Μια συλλογή από κουρτίνες που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού για όλα τα γούστα.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 18/11/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Φαίνεται ότι οι κουρτίνες δεν πρόκειται ποτέ να βγουν έξω από το στυλ. Αντίθετα, τροποποιούν και γίνονται ακόμα πιο αξιολάτρευτες και ελκυστικές στο μάτι. Επίσης, οι κουρτίνες φτιάχνουν στο έπακρο την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και χρησιμεύουν ως στοιχείο διακόσμησης που μπορείτε να τις ταιριάξετε με το χώρο σας. Πάρτε μια ιδέα από μια συλλογή με κουρτίνες που θα λατρέψετε.

Μαύρες και γκρί κουρτίνες

Αν έχετε μεγάλα παράθυρα, μια κουρτίνα όπως αυτές, θα κάνουν το σπίτι σας πιο κομψό και ελκυστικό. Γι΄ αυτό το είδος των παραθύρων δεν υπάρχει ανάγκη πρόσθετων κουρτινών, γιατί το υπόλοιπο του χώρου θα πρέπει να συμπληρωθεί με την υπέροχη θέα από το παράθυρο, όπως παρουσιάζεται παρακάτω.

Vintage κουρτίνες

Αυτά τα στοιχεία στο σπίτι δεν χρησιμοποιούνται μόνο για να καλύψουν την επιφάνεια του παραθύρου, αλλά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικά δωματίων. Εδώ είναι ένα παράδειγμα ενός δωματίου με διαχωριστικό παραπέτασμα που είναι ένα κομμάτι του δωματίου. Η υπέροχοη vintage κουρτίνα με το ποδήλατο κάνει αυτό το σπίτι ένα όμορφο μέρος για να μείνετε.

Παιδικές κουρτίνες

Για όλους τους λάτρεις των ζώων, εδώ είναι κάτι πολύ χαριτωμένο. Αυτές οι ιδέες είναι τέλειες για ένα δωμάτιο παιδικό, για μια αίθουσα για τα παιδιά, ακόμα μπορείτε να τις βάλετε στο μπάνιο σας. Πιστέψτε με, εσείς και τα παιδιά σας θα τις λατρέψετε!

Καλαίσθητες κουρτίνες

Εάν θέλετε να προσθέσετε απαλότητα και ηρεμία στο χώρο σας, οι παστέλ κουρτίνες θα δώσουν μια νότα στην ημέρα σας. Επιπλέον, αυτά τα χρώματα αποτελούν ένα πολύ καλό συνδυασμό για το ταίριασμα των επίπλων σας.

Κουρτίνες μπάνιου

Χρωματιστές κουρτίνες

Στυλάτες κουρτίνες

Μποέμ κουρτίνες

Πηγή: feelitcool.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα