09:59
Στολίστε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με 3 απλά βήματα!

Στολιστε το Χριστουγεννιατικο δεντρο με 3 απλα βηματα!

Πώς να διακοσμήσετε το Xριστουγεννιάτικο δέντρο σας;

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 13/12/2018 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Το μυστικό της διακόσμησης ενός όμορφου χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι απλό: Στυλ σε στρώματα! Αποκτήστε περισσότερες από τις καλύτερες συμβουλές μας για τη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων με αυτές τις απλές οδηγίες βήμα προς βήμα.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για την εποχή των Χριστουγέννων είναι η οδήγηση ή το περπάτημα μέσα από τις γειτονιές και το μαγείρεμα των εορταστικών χριστουγεννιάτικων δέντρων στα παράθυρα των καθιστικών, τα οποία είναι διακοσμημένα με φώτα, γιρλάντες και στολίδια. Η διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια διαχρονική παράδοση σε πολλά νοικοκυριά. Οι πρώιμες διακοσμήσεις ήταν κυρίως σπιτικά στολίδια και έντονα βαμμένα γιρλάντες ποπ κορν, αλλά τα σημερινά διακοσμητικά αντικείμενα περιλαμβάνουν τα πάντα, από στολίδια σουβενίρ και χειροποίητα παιδικά χειροτεχνήματα σε πολλά λαμπάκια.

Δεν είστε σίγουροι πώς θέλετε να διακοσμήσετε το δέντρο σας φέτος; Έχουμε πολλές ιδέες θεματικών ιδεών για χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαζί με χειροποίητες ιδέες διακοσμητικών που σας επιτρέπουν να δώσετε μια προσωπική πινελιά στη διακόσμηση των διακοπών σας. Μόλις βρείτε την έμπνευσή σας, ακολουθήστε τα τρία απλά βήματα για τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου σαν ειδικός.

Πώς να διακοσμήσετε το Xριστουγεννιάτικο δέντρο σας σαν επαγγελματίας;

Για να φτιάξετε ένα εκθαμβωτικό δέντρο διακοπών δεν είναι σκληρή δουλειά. Το μόνο που χρειάζεται είναι η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα στοιχεία λειτουργούν μαζί και μερικές εύκολες συμβουλές στη χρήση από τα δικά μας διακοσμητικά δέντρα. Σπάστε την εργασία στα τρία παρακάτω βήματα και θα καταλήξετε με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που μοιάζει να ήταν διακοσμημένο επαγγελματικά!

Βήμα 1: Κρεμάστε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στο δέντρο

Το πρώτο βήμα για το πώς να διακοσμήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο προσθέτει τα φώτα. Τα φώτα των δέντρων έρχονται συνήθως σε πράσινα ή λευκά σύρματα, αν και μπορείτε επίσης να βρείτε μαύρες παραλλαγές τώρα, τέλεια αν έχετε τυχαία ένα μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επιλέξτε το χρώμα του κορδονιού που ταιριάζει με το δέντρο σας, ώστε το καλώδιο να κρυφτεί. Φωτίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας από μέσα προς τα έξω θα του δώσει την πιο δυναμική εμφάνιση. Ξεκινήστε στη βάση του κορμού και φτιάξτε το δρόμο προς τα επάνω, περιτυλίγοντας τα φώτα γύρω από κάθε σημαντικό κλάδο, κινούμενος από τον κορμό.

Βήμα 2: Προσθέστε τις γιρλάντες

Δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες για τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, όταν πρόκειται για την γιρλάντα.  Ξεκινήστε από την κορυφή του δέντρου και καταλήξτε στη βάση του δέντρου. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες γιρλάντες για περισσότερη λάμψη.

Βήμα 3: Κρεμάστε τα διακοσμητικά στολίδια

Το τελικό βήμα στη διακόσμηση του δέντρου σας είναι να κρεμάσετε τα διακοσμητικά στολίδια που έχετε επιλέξει εσείς για το δέντρο σας. Όσο περισσότερο διαφορετικά είναι τα στολίδια μεταξύ τους, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον θα έχει το αποτέλεσμα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και εμπνευστείτε!

Πηγή: bhg.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα