10:34
Η βίλα

Η βιλα "Casa Amor" προς πωληση!

Η Βίλα έχει χτιστεί στη Μαγιόρκα τα τελευταία 20 χρόνια και η τίμη προς πώληση είναι £ 2.5 εκατ.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 17/07/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

H βίλα Love Island με την ονομασία «Casa Amor», είναι αναμφισβήτητα όμορφη ... και διατίθεται στην αγορά!

Με μεγάλες βεράντες και δύο μεγάλες βεράντες, αυτό το ισπανικό στολίδι έχει περιγραφεί ως ένα από τα πιο κομψά σπίτια που έχουν χτιστεί στη Μαγιόρκα τα τελευταία 20 χρόνια. Ίσως αυτό εξηγεί την τιμή των £ 2.547.394.

Βρίσκεται στα ανατολικά του νησιού στο γραφικό χωριό Sant Llorenç De Cardassar και η βίλα απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη του Magaluf.

Η ιδιοκτησία τεσσάρων υπνοδωματίων απολαμβάνει απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής, χάρη στο αγροτικό περιβάλλον. Το άγριο έδαφος που περιβάλλει τη βίλα είναι σαν ένα μυθιστόρημα του Gabriel García Márquez και προσφέρει φανταστική θέα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Το εσωτερικό της βίλας Love Island διαθέτει μια κουζίνα με μια νησίδα στη μέση και αποτελεί ένα κομψό ξύλινο μπαρ πρωινού.

Τα μπάνια είναι επίσης σχεδιασμένα με μπανιέρες ανεξάρτητες, ενώ τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή σημαίνουν την εντυπωσιακή θέα που μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και όταν κάνετε μπάνιο!

Εξωτερικά, οι βεράντες είναι το ιδανικό μέρος για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Φανταστείτε να βρεθείτε δίπλα στην πισίνα, στη σκιά ενός φοίνικα, απολαμβάνοντας τη σαγκρία σας και να νιώσετε το ζεστό μεσογειακό αεράκι στο δέρμα σας. Αυτό είναι πραγματικά το απόλυτο σημείο χαλάρωσης.

Και όμως είναι πραγματικότητα ό.τι η βίλα αυτή διατίθεται προς πώληση και διαθέτει επίσης έναν ιδιωτικό αμπελώνα γεμάτο με λεμονιές και πορτοκαλιές.

Πηγή: idealhome.co.ukΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα