12:44
Ένα ξενοδοχείο σε μια πόλη της Νότιας Κίνας!

Ενα ξενοδοχειο σε μια πολη της Νοτιας Κινας!

Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει το σύγχρονο δυτικό ντιζάιν με την κληρονομιά του κτιρίου.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 11/07/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Το Nanxun Blossom Hill είναι ένα ξενοδοχείο χτισμένο στο Zhouzhuang της Κίνας, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε από το Dariel Studio. Εμπνευσμένο από την ήσυχη, κρυμμένη ομορφιά της φύσης που βρίσκεται στο Nanxun και τους κήπους της πόλης της Νότιας Κίνας, το στούντιο εσωτερικού σχεδιασμού συνδυάζει το σύγχρονο δυτικό ντιζάιν με την κληρονομιά του κτιρίου. Είναι τοποθετημένο σε ένα γαλήνιο καταφύγιο μακριά από την πολυσύχναστη ζωή της πόλης της Σαγκάης.

Ο Thomas Dariel του Dariel Studio έβαλε κινεζικά μοτίβα και θέματα στο εσωτερικό σχέδιο του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, η βίλα χτίστηκε αρχικά το 1930 από τον Liu Geng Gan, το πλουσιότερο άτομο στο Nanxun, ως χώρος για να συλλέξει βιβλία, αλλά και ως μια επιχείρηση μεταξιού. Το στούντιο χρησιμοποίησε πλεκτές οθόνες μεταξωτού γεωμετρικού σχήματος για να διαιρέσει χώρους σε διαφορετικές περιοχές.

Ο Dariel έλαβε επίσης έμπνευση από τα επαγγέλματα της κινεζικής γεωργικής κοινωνία για να σχεδιάσει τα δωμάτια. Η πορτοκαλιά σειρά δωματίων αντιπροσωπεύει την καλλιέργεια, η πράσινη σειρά αντιπροσωπεύει την κηπουρική και η μπλε σειρά αντιπροσωπεύει την αλιεία. Τα δωμάτια σε αυτά τα θέματα είναι διακοσμημένα με αντικείμενα και σχέδια σε αυτούς τους χρωματικούς τρόπους για να προβληματίσουν το κοινό για τον τοπικό πολιτισμό.

Πηγή: design-milk.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα