09:50
Έξυπνοι χώροι για μικρά διαμερίσματα!

Εξυπνοι χωροι για μικρα διαμερισματα!

Ιδέες για να εξοικονομήσετε χώρο σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 23/06/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Οι κάτοικοι πόλεων, που μένουν σε μικρούς χώρους γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να γίνουν δημιουργικοί με την αποθήκευση. Αν έχετε χαμηλή έμπνευση σχεδιασμού ή ιδέες, ανατρέξτε σε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους για να ελέγξετε την ακαταστασία στο χώρο.

DIY για τοίχους

Σε μια μικρή περιοχή της πίσω αυλής, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον εξωτερικό τοίχο για να δώσετε ένα νέο χώρο για τα φυτά σας. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε διάφορα σημεία  πάνω στον τοίχο.

Έξυπνες πτυσσόμενες λύσεις

Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά ένα κρεβάτι που εξαφανίζεται όταν δεν το χρειάζεστε, είναι πολύ πρακτικό. Τα κρεβάτια και τα πτυσσόμενα τραπέζια θα επιτρέψουν στον χώρο σας, να διατηρήσει όλες τις λειτουργίες του, χωρίς να παραγεμίζει ο χώρος.  

Σύνθετο με ράφια

Τα ράφια είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε χώρο σε μικρά δωμάτια. Όταν ένα άτομο χρειάζεται μια πληθώρα ραφιών για βιβλία, φωτογραφίες και αναμνηστικά, αυτό είναι μια έξυπνη ιδέα. Επίσης και ένα μεγαλύτερο ράφι μπορεί να εξυπηρετεί και ως μίνι γραφείο. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του χώρου σας, όταν χρησιμοποιείτε κάτι πολύ ευέλικτο όπως αυτό.

Επιφάνειες για το μπάνιο

Το πάνω μέρος της τουαλέτας είναι ένα φοβερό μέρος για να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας, εκτός και αν το αλλάξετε! Αυτό το εκτεταμένο ράφι πάνω από την τουαλέτα επιμηκύνει την επιφάνεια, ενώ αφήνει ακόμη και χώρο να προσθέσετε ένα ντουλάπι, αν θέλετε.

Πίσω από μια κουρτίνα

Μερικές φορές απλά πρέπει να τα κρύψετε. Εγκαθιστώντας μια κουρτίνα μπροστά από τα ράφια, ή ως εναλλακτική λύση σε μια πόρτα ντουλάπας, δεν θα έχετε την υποχρέωση να είναι όλα τα πράγματά σας οργανωμένα. Κρεμάστε την υφή υφάσματος και το στυλ που σας αρέσει και κανείς δεν χρειάζεται να γνωρίζει την ακαταστασία πίσω από την κουρτίνα. 

Πηγή: univverse.orgΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα