10:13
Κάντε το μπαλκόνι σας εναν μικρό παράδεισο!

Καντε το μπαλκονι σας εναν μικρο παραδεισο!

Ονειρεύεσαι να έχεις τον δικό σου κήπο, αλλά μένεις σε ένα διαμέρισμα;

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 09/06/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για τους λάτρεις των φυτών, που μένουν σε διαμέρισμα. Οι περιστάσεις ίσως δεν θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε έναν κήπο με πολλά λουλούδια. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, μπορείτε να κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι το μπαλκόνι σας, μπορείτε πάντα να το διακοσμήσετε με φυτά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε δικό σας κήπο στο μικρό μπαλκόνι σας. Θα είναι το ιδανικό μέρος για να καθίσετε, πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ.Δείτε τις παρακάτω εικόνες και πάρτε ιδέες.

Φαίνεται πως η δημιουργία ενός κήπου στο μπαλκόνι σας δεν είναι τόσο δύσκολη δουλειά. Τοποθετήστε μερικά δοχεία της αρέσκειά σας και επιλέξτε τα αγαπημένα σας φυτά. Έτσι, μπορείτε να φυτεύσετε σε γλάστρες τα βασικά βότανα που χρησιμοποιούνται στην μαγειρική όπως το δεντρολίβανο, ο μαϊντανός, ο βασιλικός, η ρίγανη και το θυμάρι. Ακόμα μπορείτε να καλλιεργήσετε ντομάτες και αγγούρια σε μεγάλες γλάστρες. Εάν αυτό σας ακούγεται δύσκολο, μια δοκιμή θα σας πείσει να αλλάξετε γνώμη.

Εάν θέλετε να κάνετε το μπαλκόνι έναν μικρό παράδεισο, τότε αγοράστε πολύχρωμα λουλούδια. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω παράδειγμα, φαίνεται όμορφο, όταν έχετε μικρά δέντρα σε γλάστρες. Και το καλύτερο μέρος είναι το τεχνητό γρασίδι. Τοποθετήστε το στο πάτωμα για να αισθανθείτε σαν να είστε σε εξωτερικό χώρο.

Πηγή: myamazingthings.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα