09:19
Γυναικεία γραφεία στο σπίτι σε τρία βήματα!

Γυναικεια γραφεια στο σπιτι σε τρια βηματα!

Φτιάξτε το δικό σας γυναικείο γραφείο για το σπίτι.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 31/05/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η δημιουργία ενός γραφείου στο σπίτι είναι ένα πράγμα, που οφείλετε να το εξετάσετε. Και για τις επιχειρηματικές κυρίες, είναι σημαντικό να δημιουργήσουν ένα κομψό θηλυκό γραφείο για το σπίτι. Θα τους  αρέσει σίγουρα να έχουν ένα όμορφο ροζ χώρο, όπου θα δουλεύουν για ώρες. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε περισσότερα για το τι απαιτείται όταν πρόκειται να δημιουργήσετε το δικό σας γραφείο. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα θηλυκό γραφείο στο σπίτι σε 3 απλά βήματα!

1. Επιλέξτε το σωστό χώρο

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός καλού γραφείου στο σπίτι είναι να επιλέξετε ένα κατάλληλο δωμάτιο. Θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο, ώστε όλα να ταιριάζουν μέσα σε αυτό. Το πιο σημαντικό από όλα, πρέπει να έχει προστασία της ιδιωτικής ζωής. Επίσης, θα πρέπει να έχει αρκετό φως.

2. Επιλέξτε τα βασικά σας στοιχεία

Σκεφτείτε τι θα χρειαστείτε, ανάλογα με τις απαιτήσεις της δουλειάς σας. Ο χώρος εργασίας σας πρέπει να έχει όλα όσα χρειάζονται, χωρίς να γεμίσει το δωμάτιο. Ένα γραφείο, μια  καρέκλα και  ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελούν τις συνήθεις ανάγκες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρετε μια άνετη καρέκλα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι τακτοποιημένα και ότι τα καλώδια δεν είναι ορατά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν θέλετε τα καλώδια παντού. Αν θέλετε να επιτύχετε μια εμφάνιση που μοιάζει με κυρία, επιλέξτε τα στοιχεία σας σε ροζ, λευκό και χρυσό.

3. Η κατάλληλη αποθήκευση

Η σωστή αποθήκευση είναι ένα σημαντικό πράγμα που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε. Έχοντας ένα καθαρό γραφείο σημαίνει ότι πρέπει να αποθηκεύσετε τα πάντα με σωστό τρόπο. Εάν εργάζεστε με χαρτιά, τότε οφείλετε να παρέχετε ειδική ενότητα για αυτά. Η αποθήκευση εγγράφων τότε οφείλει να είναι απαραίτητη για εσάς.

Πηγή: virily.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα