14:30
Ρομαντικές συμβουλές Feng Shui για να βρείτε το ταίρι σας!

Ρομαντικες συμβουλες Feng Shui για να βρειτε το ταιρι σας!

Παιχνιδιάρικη ερωτική διάθεση, με χιούμορ, θετική & όμορφη αύρα! Όσα χρειάζονται για να προσελκύσουμε τον άλλο

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 24/05/2017 | Συντάκτης: Μαριάννα Παπαϊώαννου

 

Η γνωριμία μας με κάποιον επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό απο την προσωπική μας διάθεση και φυσικά απο τον χαρακτήρα μας.

Εάν έχουμε παιχνιδιάρικη ερωτική διάθεση, με χιούμορ, θετική & όμορφη αύρα, τότε είναι πολύ εύκολο να ανοίξουμε τα κανάλια επικοινωνίας με τους γύρω μας και με τον -πιθανό-ερωτικό μας σύντροφο.

Το feng shui θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε αυτή την ευνοϊκή, ερωτική διάθεση με 3 απλές αλλά σημαντικές κινήσεις που θα κάνουμε στον χώρο μας.

1.  Yin ήρεμη αρμονική ατμόσφαιρα.

Σίγουρα τα έντονα χρώματα (βαθύ κόκκινο,σκούρο μπλέ,πράσινο ή πορτοκαλί κ.α.) είναι περισσότερο ελκυστικά και τραβούν σε μεγαλύτερο βαθμό την προσοχή όμως δεν ευνοούν την χαλαρή, χαμηλής έντασης ροή της ενέργειας Qi που χρειάζεται για να αναπτυχθεί μια ερωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων.

Απαλές αποχρώσεις του ροζ, του μωβ (όπως της λεβάντας), του γαλάζιου ή του σοκολατί είναι ιδανικές, ειδικά για τον προσωπικό μας χώρο και λειτουργούν υποστηρικτικά στην ερωτική διάθεση και το πάθος. (που έχουν σαφώς πιο έντονη yang ενέργεια).

2. Επιλέγουμε λουλούδια & φυτά, χωρίς “αιχμηρά” φύλλα ή αγκάθια.

Φυτά όπως η δράκαινα, ο κάκτος, η αράχνη, ο κισσός έχουν κοφτερή, σκληρή yang ενέργεια και δυστυχώς είναι απαγορευτικά, σύμφωνα με τις αρχές του feng shui, ειδικά για την ήρεμη yin ατμόσφαιρα αγάπης που επιθυμούμε να μας “αγκαλιάζει”.

Επιλέγουμε λουλούδια ή φυτά με στρογγυλεμένα φύλλα, σε όποιο μέγεθος ταιριάζει στον χώρο μας όπως το κυκλάμινο, η παιώνια, η τουλίπα ή η ορχιδέα.

Προτιμούμε μωβ ή και κόκκινους χρωματισμούς για όποιο λουλούδι τελικά επιλέξουμε και τα τοποθετούμε στις παρακάτω ευνοϊκές θέσεις στον χώρο μας: τις τουλίπες στην δυτική πλευρά του σπιτιού, το κυκλάμινο στα νότια του χώρου μας ενώ τοποθετούμε την ορχιδέα μας στον βόρειο τομέα.

Η παιώνια, το κατ εξοχήν λουλούδι της αγάπης σύμφωνα με το feng shui, πάντα σε μωβ ή ροζ χρώμα, τοποθετείται στα νοτιοδυτικά του σπιτιού μας.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τα τριαντάφυλλα, που ενισχύουν το αίσθημα του ρομαντισμού, αλλά με βασική προϋπόθεση να έχουν αφαιρεθεί οπωσδήποτε τα αγκάθια του (για να μην πληγωθούμε απο την αγάπη) και να τα τοποθετήσουμε επίσης στα δυτικά του χώρου.

3. Τοποθετούμε ένα καθρέφτη στα νοτιοδυτικά του χώρου μας.

Ο καθρέφτης συμβολίζει τον πολλαπλασιασμό και αποκαθιστά την απώλεια.

Για να βρούμε λοιπόν το ταίρι μας τοποθετούμε στα νοτιοδυτικά του σπιτιού μας ένα καθρέφτη σε στρογγυλό σχήμα και φροντίζουμε η “πλάτη” του να είναι στραμμένη προς τα εξωτερικά του χώρου μας έτσι ώστε να ενεργοποιήσουμε την ροή της ενέργειας της αγάπης προς το εσωτερικό του χώρου, προς εμάς.

Αποφεύγουμε φυσικά να τον τοποθετήσουμε απέναντι απο το κρεβάτι, ειδικά στο ξεκίνημα της καινούριας μας σχέσης καθώς ο καθρέφτης που αντικατοπτρίζει τα σώματα ενός ζευγαριού που κοιμάται, ευνοεί την απιστία και την έλλειψη εμπιστοσύνης.

 

Ευθυμία Α. Μισιρλή

Μηχανολόγος-Μηχανικός

Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui

www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

 

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ

και στην συνέχεια σπούδασε feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας,αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση,αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοϊκή ψυχολογική χωροθεσία feng shui.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα