09:52
Σύγχρονα υπνοδωμάτια για μια άνετη ζωή!

Συγχρονα υπνοδωματια για μια ανετη ζωη!

Δείτε μοντέρνα υπνοδωμάτια σε ροζ, άσπρο και σε ρουστίκ στυλ για κάθε γούστο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 22/05/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Πιθανώς, οι περισσότεροι από εσάς σκέφτεστε την κρεβατοκάμαρά σας ως το καλύτερο μέρος για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα που μερικές φορές μπορεί να είναι πραγματικά αγχωτική. Εμείς θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά τέλεια σχέδια υπνοδωματίων για να δημιουργήσετε το τέλειο μέρος για να αποδράσετε.  

Κάντε το υπνοδωμάτιο σας όσο το δυνατόν πιο κομψό και βάλτε κάποια φωτεινά στοιχεία μέσα σε αυτό. Θυμηθείτε ότι αυτό θα είναι ο τόπος απόδρασης σας και επίσης ο χαλαρωτικός σας χώρος. Όσο πιο απλό και τακτοποιημένο διατηρείτε το υπνοδωμάτιό σας, τόσο πιο ανακουφισμένοι θα νιώθετε.

Τα κομοδίνα σε ένα υπνοδωμάτιο δημιουργούν επίσης μια γοητευτική ατμόσφαιρα. Έχουν  πρακτική και διακοσμητική λειτουργία που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε υπνοδωμάτιο.

Αν αγαπάτε τα ρουστίκ σχεδιασμένα υπνοδωμάτια, εδώ είναι κάτι το ιδιαίτερο για εσάς. Είναι μια ιδέα μιας ρουστίκ σοφίτας υπνοδωματίου, που είναι απλά υπέροχη. Η κρεμασμένη κούνια κάνει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο ευχάριστη. Ποιος δεν θα ήθέλε να μπει εδώ;

Και εδώ είναι μερικά ροζ υπνοδωμάτια που τα κορίτσια θα ήθελαν. Εάν προσθέσετε μερικά ροζ χρώματα στην κρεβατοκάμαρά σας, θα αισθανθείτε αμέσως διαφορά στην ατμόσφαιρα. Και αυτό είναι προς το καλύτερο. Γι΄αυτό και σας προτείνουμε να αφήσετε το ροζ χρώμα να κάνει τη δουλειά του και απλά χαλαρώστε. Αν είστε ακόμα αναποφάσιστοι, ρίξτε μια ματιά στα υπνοδωμάτια κάτω.

Τα ξύλινα κρεβάτια είναι επίσης μεγάλα και ακόμα καλύτερα αν μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας. Τότε, θα έχετε μια ιδιαίτερη αίσθηση ότι χαλαρώνετε στη δημιουργία σας.

Το λευκό χρώμα θα ανοίξει το χώρο σας στο υπνοδωμάτιό σας. Θα το κάνει να φαίνεται καθαρό και καθαρό. Έτσι, για όσους αγαπούν αυτή την καθαρότητα, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω παράδειγματα. 

Πηγή: feelitcool.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα