09:44
Πώς μπορείτε να κάνετε τη βεράντα σας φυσικά όμορφη;

Πως μπορειτε να κανετε τη βεραντα σας φυσικα ομορφη;

Μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών λουλουδιών για μικρά μπαλκόνια!

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 18/05/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Είμαστε εδώ, για να σας δώσουμε μερικές εκπληκτικές ιδέες για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Δείτε γλάστρες, που αποτελούν μια όμορφη σύνθεση στη βεράντα του σπιτιού σας.

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το μικρό σας μπαλκόνι σε ένα φιλόξενο και πολύ άνετο χώρο με φθηνές και φυσικές διακοσμήσεις , όπως πράσινα βότανα, φυτά και λουλούδια του καλοκαιριού. Είναι τα καλύτερα διακοσμητικά στοιχεία για μικρούς υπαίθριους χώρους. Συνεπώς, μετατρέπουν το μικρό σας μπαλκόνι σε ένα πολύχρωμο, ειρηνικό και φυσικά όμορφο περιβάλλον. Επιλέξτε κάποια πτυσσόμενα έπιπλα εξοικονόμησης χώρου για να δημιουργήσετε όμορφο εξωτερικό καθιστικό και να απολαύσετε τις ζεστές εποχές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα όμορφα λουλούδια για να δημιουργήσετε γοητευτικές ιδιωτικές στιγμές. Η ιδέα είναι υπέροχη και θα σας αφήσει να απολαύσετε το καλοκαίρι, που έρχεται.

Υπάρχουν τόσες πολλες ενδιαφέρουσες γλάστρες λουλουδιών, που μπορούν να κρεμαστούν στο φράχτη και να χρησιμοποιηθούν και ως διακοσμητικά. Μπορείτε να τα βρείτε σε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος, έτσι ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στα μικρά μπαλκόνια σας.

Ξύλινα στοιχεία, όπως τα κιβώτια, μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο και να χρησιμοποιηθούν ως όμορφη σύνθεση λουλουδιών και ως διακόσμηση τοίχων.

Τα ράφια μπορούν να αποτελούν τέλεια ιδέα για εσάς. Επιλέξτε ένα λειτουργικό σχέδιο που θα προσθέσει ενδιαφέρον στο τοίχο και θα αναδείξει τα όμορφα και χαρούμενα λουλούδια και βότανα.

Πηγή: mykarmastream.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα