09:25
Ξύλινες κατασκευές για ονειρεμένους κήπους!

Ξυλινες κατασκευες για ονειρεμενους κηπους!

Διακοσμήστε εξωτερικά τον κήπο σας με ξύλινες κατασκευές σαν σε όνειρο.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 22/03/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Ένα υπαίθριο κατάστρωμα, μπορεί να επεκτείνεται στο χώρο. Μπορεί να είναι μικρό ή μεγάλο, απλό ή σύνθετο και μπορεί να είναι κατασκευασμένο από ευέλικτο υλικό. Επίσης, οι ξύλινες γέφυρες μπορούν να είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές και μπορούν σίγουρα να μετατρέψουν τον κήπο σας σε ένα όνειρο.

Αυτό το είδος των ξύλινων κατασκευών που μπορούν  πραγματικά να ταιριάζουν σε κάθε στυλ κήπου. Αποτελούν ιδανική επιλογή για τις περιοχές που δεν έχει υπερβολική βροχή ή χιόνι και μπορεί να λειτουργήσει καλά και σε πολύ θερμούς χώρους. Αυτές οι κατασκευές μπορούν επίσης να διαφέρουν από το είδος του ξύλου που χρησιμοποιείται ή ακόμα ενδείκνυται η ζωγραφική με γκρι χρώμα.

Οι ξύλινες κατασκευες  που ακολουθούν είναι μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα που έχετε δει ποτέ.

Ένα καλά διακοσμημένο κατάστρωμα μπορεί να σας βοηθήσει να συνδέσετε το εσωτερικό με το εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας. Μπορεί επίσης, να προσθέσει αξία στην ιδιοκτησία σας, αλλά πάνω απ ΄όλα μπορεί να δημιουργήσει ένα άνετο υπαίθριο χώρο που θα είναι ένα όμορφο μέρος για απόλυτη χαλάρωση. Προσθέστε στο κατάστρωμα μερικές γλάστρες για να φανεί ακόμα πιο όμορφο. Επίσης, μπορείτε να εξετάσετε την προσθήκη από μερικά φώτα για να έχετε μια αισθητική εμφάνιση στον κήπο σας. Και να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι τα φώτα θα δημιουργήσουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στον κήπο σας.

Πηγή: topdreamer.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα