21:30
Κρεβάτια που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες

Κρεβατια που ικανοποιουν ολες τις αναγκες

Ξύλινο, σιδερένιο, μονό, διπλό ή ακόμα και τετραπλό αρκεί να είναι εύχρηστο...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 11/07/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού είναι το υπνοδωμάτιο. Είτε ο χώρος είναι μικρός είτε μεγάλος ο τρόπος που θα τον αξιοποιήσεις είναι που μετράει. Πρώτα απ όλα θέτουμε τις ανάγκες μας. Επειδή όμως δεν είναι καλό να μιλάμε υποθετικά, θέσαμε σαν πρότυπο τρεις διαφορετικούς ανθρώπους, καταγράψαμε τις ανάγκες τους και προτείνουμε...

Επιλογή Νο 1: Γυναίκα / Ηλικία 25-35 ετών:
«Θέλω το κρεβάτι μου κατά προτίμηση να είναι σιδερένιο, σίγουρα διπλό, να μπορώ να συνδυάσω πολύχρωμα μαξιλάρια και να μην τρίζει με τίποτα»

Προτείνουμε:
Υπάρχει το μεταλλικό στοιχείο στην βάση και την κορυφή του κρεβατιού. Παράλληλα είναι μοντέρνο και μπορεί να συνδυαστεί με μαξιλάρια και καλύμματα σε όλα τα χρώματα. Η επιλογή του αιωρούμενου αποκλείει την πιθανότητα να τρίζει…


(pintrrest.com)

Επιλογή Νο 2: Άνδρας / Ηλικία 25-35:
«Διπλό κρεβάτι από ξύλο, χωρίς πολύ βαβούρα στα χρώματα»

Προτείνουμε:
Απλό, λιτό και απέριττο σε αποχρώσεις άσπρου και μαύρου. Η επιλογή του ξύλου στη μοντέρνα του έκδοση προσδίδει κύρος και «αέρα» στον χώρο σας.


(kingstarhomes.com)

Επιλογή Νο 3: Παιδικό δωμάτιο -4 παιδιά- / ανεξαρτήτου ηλικίας:
«Έχω τέσσερα παιδιά και δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα δωμάτιο, ευτυχώς μεγάλο. Χρειάζομαι όμως αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα και τα πράγματα τους».

Προτείνουμε:
Υπάρχει λύση… Τέσσερα κρεβάτια με την χρήση μίας πλευράς του δωματίου. Το κάθε κρεβάτι αλλά και η σκάλα περιέχουν αρκετά συρτάρια και ντουλάπια για να αποθηκευτούν όλα τα ρούχα και αντικείμενα.


(archizilla.com)

Επιλογή Νο 4: Ζευγάρι με μωρό παιδί
«Πριν λίγους μήνες κάναμε μωρό και το σπίτι που μένουμε είναι μικρό με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι σε έναν δωμάτιο. Παράλληλα το δωμάτιο είναι και καθιστικό»

Προτείνουμε:
Κρεβάτι τοίχου είναι η καλύτερη επιλογή. Όταν το κρεβάτι είναι κλειστό λειτουργεί σαν καναπές και παράλληλα δεν πιάνει και αρκετό χώρο. Για την επιλογή της κούνιας η ιδανική λύση είναι να έχει και αποθηκευτικούς χώρους για να μην χρειαστεί επιπλέον έπιπλο.


(clei.co.uk)


(newjoy.co.uk)ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα