10:11
Διαμορφώνουμε τον χώρο μας για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις.

Διαμορφώνουμε τον χώρο μας για επιτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις.

H σύμβουλος του feng shui μας δίνει συμβουλές για την ενεργοποίηση της οικονομικής & επαγγελματικής ενέργειας.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 01/03/2017 | Συντάκτης: Μαριάννα Παπαϊώαννου

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στην δύσκολη οικονομικά, εποχή που ζούμε να εντοπίζουμε τις πιο καλές και συμφέρουσες επενδύσεις ή να κάνουμε τις πιο σωστές κινήσεις που θα μας ενισχύουν οικονομικά και επαγγελματικά.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ακριβείς, οργανωμένοι και να εξετάζουμε όλες τις πιθανές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται καθημερινά, είτε πρόκειται για την αγορά ενός ακινήτου είτε πρόκειται για την ανάληψη μιας υπεύθυνης θέσης ή το ξεκίνημα μιας καινούριας επιχείρησης ή την επιλογή ικανών συνεργατών που θα μας στηρίξουν θετικά.

Κάθε άνθρωπος, καθημερινά, βρίσκεται ανάμεσα σε πλήθος επιλογών και καταστάσεων και καλείται να επιλέξει την πιο σωστή και κερδοφόρα για αυτόν.

Οι αρχές ευνοϊκής χωροθεσίας feng shui μας προτείνουν την ενεργοποίηση την οικονομικής και επαγγελματικής ενέργειας Qi στον χώρο μας, έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσωπική yang ενέργειά μας και να κάνουμε πιο εύστοχες και αποτελεσματικές επιλογές.

Η βορειοανατολική πλευρά στο σπίτι ή το γραφείο μας,έχει αυτή ακριβώς την έντονη ροή της οικονομικής και επαγγελματικής ενέργειας Qi που χρειαζόμαστε για να παίρνουμε γρήγορα και έγκυρα, σωστές οικονομικές αποφάσεις.

Αρχικά φροντίζουμε να κοιμόμαστε με το κεφάλι μας στα Βορειοανατολικά της κρεβατοκάμαρας έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατό περισσότερο εκτεθειμένοι στην βορειοανατολική ενέργεια Qi των σωστών επιλογών.

Προσέχουμε όμως,εάν κοιμόμαστε ελαφρά ή κάνουμε γενικά ανήσυχο ύπνο,να επιλέξουμε την δυτική πλευρά που έχει σαφώς πιο ήρεμη ενέργεια αλλά με τις ίδιες ιδιότητες.

Στην συνέχεια δημιουργούμε μια πιο yang, έντονη ροή ενέργειας Qi στα βορειοανατολικά του γραφείου μας, ενεργοποιώντας το στοιχείο της φωτιάς, με τα χρώματα, τα σχήματα και τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσουμε.

Διακοσμητικά αντικείμενα σε τριγωνικό σχήμα (όπως μια πυραμίδα), χρώματα σε κόκκινες, πορτοκαλί αποχρώσεις και  ένα ή δύο κεριά σε επίσης τριγωνικό σχήμα να ενισχύσουν το στοιχείο της φωτιάς σε αυτή την βορειοανατολική πλευρά του γραφείου μας.

Στο σπίτι, επίσης θα φροντίσουμε την βορειοανατολική πλευρά του, καθώς είναι ο χώρος που ξεκουραζόμαστε και το μυαλό μας είναι πιο “καθαρό” ώστε να κάνουμε πιο συνειδητοποιημένα τις τελικές επιλογές μας σε ότι αφορά τα οικονομικά μας.

Θα τοποθετήσουμε ενεργειακούς κρυστάλλους όπως ο χαλαζίας, ο καφέ αχάτης ή το ηλιόδωρο και θα επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε λουλούδια, αληθινά ή υφασμάτινα, ιδανικά σύμφωνα με την θετική ενέργεια του feng shui λευκές τουλίπες, μαργαρίτες ή κρίνους που θα ενισχύσουν το κίνητρο,την δύναμη της σκέψης και ενθαρρύνουν τις σωστές αποφάσεις.

 

Ευθυμία Α. Μισιρλή
Μηχανολόγος-Μηχανικός
Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui
www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

 

 Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ και στην συνέχεια σπούδασε feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας,αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.

Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση,αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοική ψυχολογική χωροθεσία feng shuiΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα