15:27
Μετατρέψτε... την παλιά ξύλινη καρέκλα σας!

Μετατρεψτε... την παλια ξυλινη καρεκλα σας!

Δείτε σε στάδια πως μια παλιά βενετσιάνικη καρέκλα γίνεται μοντέρνα σχεδόν ανέξοδα.

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 09/02/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας αντικείμενα και αξιοποιώντας τα, να φτιάξετε αριστουργήματα. Έτσι και εγώ βρήκα σήμερα, να σας παρουσιάσω παλιές βενετσιάνικες καρέκλες, οι οποίες μπορούν να γίνουν αντικείμενα όμορφα για το σπίτι και το μπαλκόνι σας.

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε καινούριες, βάψτε τις παλιές σας καρέκλες με πλαστικό χρώμα, που είναι ειδικό για ξύλινες επιφάνειες. Θα δείτε ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό και δεν θα αναγνωρίζετε τις παλιές σας καρέκλες. Το μόνο μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε τα χρώματα και να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητά σας, την διάθεση και την φαντασία σας.

Δείτε, σε στάδια την διαδικασία για το βάψιμο μιας βενετσιάνικης καρέκλας που το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει. 

Στάδιο 1: Παλιά βενετσιάνικη καρέκλα

Στο στάδιο αυτό αγοράζετε γυαλόχαρτο και το με αυτό τρίβετε τις παλιές καρέκλες για να φύγει το χρώμα που ήδη υπάρχει. Τις τρίβετε με το γυαλόχαρτο πολύ καλά για να μπορέσουν να χρωματιστούν με το νεό χρώμα.

Στάδιο 2: Βάψιμο στο επιθυμητό χρώμα της αρεσκείας σας

Αγοράζετε πλαστικό χρώμα, που επιθυμείτε να βάψετε τις καρέκλες και αν χρειαστεί το περνάτε και δέυτερο χέρι. Συνήθως το δεύτερο χέρι χρειάζεται για να έχετε ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Μπορείτε να τις βάψετε σε χρώμα λευκό, γκρί, μαύρο, ρόζ, κίτρινο και όποιο άλλο χρώμα επιθυμείτε. Μπορείτε, αν θέλετε να συνδυάσετε χρώματα, όπως για παράδειγμα να βάψετε όλη την καρέκλα άσπρη και ενώ η πλάτη της γίνει γκρί. Αυτό γίνεται με διάφορους χρωματικούς συνδoιασμούς, όπως ρόζ με κίτρινο, κόκκινο με μαύρο κ.α.

Στάδιο 3: Τελικό αποτέλεσμα

Στο στάδιο αυτό,αφού οι καρέκλες έχουν στεγνώσει καλά τις τοποθετείτε, όπου υπαρχει ανάγκη. Το μπαλκόνι έιναι μια καλή λύση. Βάλτε και μαξιλαράκια για να γίνουν και πιο χρηστικές. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα σαλονάκι για το μπαλκόνι σας. Κάν΄τε το και θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η WENDY προτείνει:

Η WENDY προτείνει:

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Τι κι αν τελικά θα χρειαστεί να αναβληθεί η αποψινή έξοδος λόγω καιρικών συνθηκών...[...]

περισσοτερα
Έξυπνο tip

Έξυπνο tip

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Βρήκαμε για εσάς ένα πολυ έξυπνο tip για να μην χρειαστεί να πετάξετε τίποτα.[...]

περισσοτερα