09:17
Ζωγράφισέ το!

Ζωγραφισε το!

9+1 ιδέες για καμβάδες που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας με φανατασία, δημιουργικότητα και μεράκι.

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 07/02/2017 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Είναι όμορφα τα DIY έργα και ιδίως εκείνα που σε βοηθούν να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να το γεμίσεις με ενδιαφέροντα αντικείμενα. Συγκεκριμένα εδώ, μιλώντας για καμβάδες ζωγραφικής, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε και να εμπλουτίσετε κάθε χώρο και δεν παίρνει πολύ χρόνο. Επίσης, αν ψάχνετε για το τέλειο δώρο για μερικούς ανθρώπους, ένα DIY για καμβά ζωγραφικής είναι μια ωραία λύση. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και πάρτε ιδέες.

1. Γεωμετρικός χρυσός καμβάς

Τα γεωμετρικά σχήματα έχουν γίνει απαραίτητα στην εσωτερική διακόσμηση τα τελευταία χρόνια, χάρη στην επιρροή των σκανδιναβών και στον μοντέρνο σχεδιασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα, σχέδια και γραμμές , που με αυτόν το τρόπο μπορείτε να κάνετε το έργο όπως το επιθυμείτε.

 

2.Πολύχρωμος καμβάς

Για εκείνους που εκτιμούν τα λουλούδια και τα χρώματα, αυτός ο  καμβάς μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Με την παλέτα των χρωμάτων και των λουλουδιών, αυτός ο πολύχρωμος καμβάς θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάποιο ενδιαφέρον σε ένα βαρετό δωμάτιο.

3. Καμβάς με λέξεις

Φτιάξτε τον δικό σας καμβά με λέξεις σαν τις αφίσες και βάλτε τον στο χώρο του σπιτιού σας, όπου αυτός μπορεί να ταιριάζει καλύτερα.

4. Καμβάς με κουμπιά-τέσσερις εποχές

Οι τέσσερις εποχές είναι ένα διαχρονικό θέμα και είναι αυτό που μπορεί να κολλήσει στο δωμάτιό σας ανεξαρτήτως εποχής. Και η συμμετρία του πίνακα το κάνει ακόμα πιο όμορφο. Μόλις το κρεμάσετε στο σπίτι σας, θα εντυπωσίασετε την οικογένειά σας και τους φίλους σας.

5. Ζωγραφική Minecraft σε καμβά

Τα τελευταία χρόνια, η Minecraft έχει γίνει δημοφιλή, όχι μόνο στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και έξω από αυτόν. Μπορείτε να την βρείτε στις επιδείξεις μόδας, στις εσωτερικές διακοσμήσεις, σε σχέδια στυλ του δρόμου και πολλά άλλα. Είναι ένας τρόπος να αγκαλιάσετε αυτή την τάση και να την καλωσορίσετε στο σπίτι σας.

6. Ikat τέχνης καμβάς

Αυτός ο καμβάς θα αποτελέσει αριστούργημα στο γραφείο σας ή το σπίτι σας. Και το μυστικό είναι ότι μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας. Απαιτεί μια μικρή ακρίβεια στις δεξιότητες του σχεδίου αλλά είναι και αρκετά εφικτό για να γίνει.

7. Καμβάς με σπρέι-μπογιά

Έχετε σκεφτεί ποτέ να κρατήσετε τα φύλλα από το χειμώνα; Λοιπόν, μπορείτε να δείτε αυτό το έργο με ένα δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

8. Ζωγραφική σε καμβά με ταινίες

Σίγουρα δεν πίστευετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αριστούργημα καμβά χρησιμοποιώντας μόνο ταινίες. Λοιπόν, ξανασκεφτείτε το, καθώς αυτός ο καμβάς είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η ταινία μπορεί να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη ζωγραφική.

9. Αφηρημένη τέχνη σε καμβά

Η τεχνική ombre δίνει στυλ στο εσωτερικό σχεδιασμό. Λοιπόν, πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι καμβά για να ξεκινήσετε.

10. Multi-καμβάς

Λίγοι καμβάδες και δεν απαιτούνται πολλές καλλιτεχνικές δεξιότητες αλλά μόνο αρκετό ελεύθερο χρόνο και φαντασία. 

Πηγή: ritely.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η WENDY προτείνει:

Η WENDY προτείνει:

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Τι κι αν τελικά θα χρειαστεί να αναβληθεί η αποψινή έξοδος λόγω καιρικών συνθηκών...[...]

περισσοτερα
Έξυπνο tip

Έξυπνο tip

Κατηγορία: Do It Yourself | Ανάρτηση: 03/06/2015

Βρήκαμε για εσάς ένα πολυ έξυπνο tip για να μην χρειαστεί να πετάξετε τίποτα.[...]

περισσοτερα