15:00
4+1 γραφεία από το… μέλλον

4+1 γραφεια απο το… μελλον

Η καλύτερη παραγωγικότητα της δουλειάς μας εξαρτάται από τον χώρο στον οποίο εργαζόμαστε...

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 09/07/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Ο χώρος στον οποίο εργαζόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο στην καλύτερη απόδοση της δουλειάς μας. Κάποιες εταιρίες έχουν κατασκευάσει τα γραφεία τους με έμπνευση από το μέλλον…

1. Επωνυμία: OMA
Project: Axel Springer
Τοποθεσία: Βερολίνο, Γερμανία
Σχεδιασμένο ως επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου της εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης γύρω από το ξενοδοχείο , η νέα δομή διαθέτει ένα αίθριο με 98 κλιμακωτά επίπεδα που προεξέχουν στην εξωτερική βεράντα. Αντλώντας έμπνευση από την ιστορία της πόλης , οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί για να ακολουθούν την διαγώνια πορεία του Τείχους του Βερολίνου.

2. Επωνυμία: NBBJ
Project: Amazon.com
Τοποθεσία: Σιατλ, Ουάσιγκτον
Έγκλειστα μέσα σε τρία επίπεδα του δρόμου "θερμοκήπια" ( καθώς επίσης και διάφορα κτίρια γραφείων ) , η πανεπιστημιούπολη Amazon.com στη γειτονιά του πάρκου Denny της πόλης περιέχει φυτά και δέντρα κάτι που θα συμβάλει στην προώθηση της δημιουργικότητας και της χαλάρωσης στο χώρο εργασίας .

3. Επωνυμία: Skidmore, Owings & Merrill
Project: One World Trade Center
Τοποθεσία: Νέα Υόρκη
104 καταστήματα βρίσκονται σε 3 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα του χώρου γραφείων, αυτό το ψηλό κτίριο έχει ήδη αλλάξει τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης και σήμερα στέκεται ως το τέταρτο ψηλότερο ουρανοξύστη στον κόσμο . Κρατώντας την αειφορία στο μυαλό , οι αρχιτέκτονες έχουν χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα υλικά όπως ο γύψος , ενώ επίσης συμβάλει στην ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τη συλλογή όμβριων υδάτων.

4. Επωνυμία: Valerio Dewalt Train Associates
Project: Adobe 410 Townsend
Τοποθεσία: Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια
Στεγάζεται μέσα σε ένα ανανεωμένο τετραώροφο κτίριο γραφείων στην καρδιά της πόλης. Ένα δορυφορικό γραφείο του λογισμικού-κατασκευαστή περιστρέφεται γύρω από ένα κεντρικό χώρο συνάντησης που ονομάζεται «Hipster», όπου συναντήσεις και άλλα γεγονότα λαμβάνουν χώρα.

5. Επωνυμία: Heneghan Peng
Project: AirBnb
Τοποθεσία: Δουβλίνο Ιρλανδίας
Με ένα χώρο υποδοχής που διαμορφώθηκε επηρεασμένος από μια ιρλανδική παμπ, το γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου της ιστοσελίδας ενοικίασης σπιτιού περιλαμβάνει μια σειρά από χώρους εργασίας εμπνευσμένη από τα σπίτια που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της από όλο τον κόσμο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα