09:20
Γυναικεία γραφεία στο σπίτι!

Γυναικεια γραφεια στο σπιτι!

Ιδέες σχεδιασμού για γυναικεία γραφεία στο σπίτι με ιδιαίτερο στυλ και εμφάνιση.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 30/11/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες στις ανεπτυγμένες χώρες σήμερα έχουν σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα με τους άνδρες, το στυλ και η εμφάνιση του επιχειρηματικού κόσμου τους είναι ακόμα πολύ αρρενωπά. Τα γραφεία τους είναι συνήθως στην απόχρωση του γκρι και άλλα σε πιο ουδέτερους τόνους, ενώ η θηλυκή άποψη είναι δύσκολο να εντοπιστεί.

Είτε πρόκειται για ένα γραφείο στο σπίτι, το οποίο προορίζεται για το διαχειρισμό των λογαριασμών, είτε για ένα κατοικημένο γραφείο, το οποίο δημιουργήθηκε για επαγγελματίες στο σπίτι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετατρέψετε το γραφείο σας στο στυλ που αντικατοπτρίζει τη θηλυκότητά σας.

Παρακάτω έχει δημιουργηθεί μια ειδική συλλογή από ιδέες σχεδιασμού για γραφεία στο σπίτι, με σκοπό να σας παρακινήσει να κάνετε κάτι περισσότερο για το περιβάλλον εργασίας σας και που θα ενισχύσει την ενέργεια σας για την εργασία κάθε μέρα.

Επίσης, έχουμε μερικές συμβουλές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σας, όταν σχεδιάζετε ένα θηλυκό, οργανωμένο και λειτουργικό γραφείο στο σπίτι.

Ακόμη και ένα τραπέζι μπορεί να αναδιαμορφωθεί ως γραφείο, αν έχετε χώρο για επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Εάν χρειάζεστε μόνο ένα χώρο να απλώνονται χαρτιά ή έναν υπολογιστή, ένα απλό τραπέζι θα είναι αρκετό. Το χρώμα λευκό είναι μια νέα εναλλακτική λύση για ένα θηλυκό γραφείο στο σπίτι.

Μια άνετη καρέκλα είναι ένα must. Επιλέξτε μια καρέκλα γραφείου που είναι εργονομικά σχεδιασμένη για βέλτιστη άνεση. Για μια μικρή επιπλέον πολυτέλεια, επιλέξτε βελούδινο λευκό δέρμα ή μια ζωντανή εκτύπωση σε βαμβάκι. Εάν έχετε μια επιχείρηση στο σπίτι είναι σημαντικό για να ψυχαγωγήσετε τους πελάτες στο γραφείο σας, να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό καθιστικό με άνετα κάθισματα και καρέκλες.

Γίνετε δημιουργικοί με το φωτισμό. Εγκαταστήστε ένα λαμπερό πολυέλαιο ή κρεμαστό φωτιστικό πάνω από το γραφείο. Επιλέξτε ένα φωτιστικό γραφείου που είναι διακοσμητικό καθώς και λειτουργικό.

Εξατομικεύστε το γραφείο σας με φωτογραφίες και διακοσμητικές πινελιές. Τα φρέσκα λουλούδια μια γρήγορη λύση για ένα θαμπό γραφείο στο σπίτι.

Πηγή: myamazingthings.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα