10:05
Ποιό είναι το δικό σας σχήμα προσώπου για να επιλέξετε το σωστό σκελετό γυαλίων;

Ποιο ειναι το δικο σας σχημα προσωπου για να επιλεξετε το σωστο σκελετο γυαλιων;

Επιλέξτε το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών που ταιριάζει για εσάς με βάση το σχήμα του προσώπου σας.

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 10/11/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

 Αν δεν είστε κολλημένοι σε πλαίσια, η μόδα είναι το παιχνίδι ομορφιάς και το styling που ταιριάζει σε εσάς σε σχέση με τα γυαλιά που είναι κατάλληλα για το πρόσωπό σας. Πάρτε μια ιδέα για το ποιά ακριβώς γυαλιά είναι κατάλληλα για το σχήμα του προσώπου σας με τα παρακάτω παραδείγματα.

1. Πρόσωπο κυκλικό

Τα κυκλικά πρόσωπα, όπως αυτό το υπέροχου της Sarah Hyland, που έχουν πλήρη μάγουλα και συχνά θεωρείται ότι είναι το πιο νεανικό από όλα τα σχήματα προσώπου. Βρείτε σκελετό γυαλιών με μεγάλους μεγέθους φακούς που κρατούν τη μύτη μακριά από τα μάγουλα. Αν ψάχνετε για μοναδική εμφάνιση ,αγοράστε γυαλιά κυκλικά που θα έχουν γωνίες πολύ καλά σχηματισμένες.

Αυτό ς ο σκελετός γυαλίων είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα για τα κυκλικά  χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αν είστε σε ακόμα πιο κυκλικά πλαίσια, αυτό το πλατύς σκελετός είναι η  τέλεια λύση  για εσάς. Και με αυτήν τη λαμπρή απόχρωση του σμαραγδιού είναι ό,τι καλύτερο.

2. Πρόσωπο οβάλ

Τα οβάλ σχήματα προσώπου, όπως η Τζέσικα Άλμπα, έχουν ψηλά ζυγωματικά και το σαγόνι που είναι πιο κυρτό διακριτικά. Οι πλατύς και ορθογώνιοι σκελετοί θα προσθέσουν μια ωραία αντίθεση με τις καμπύλες γραμμές σας.  Επίσης ένας σττρογγυλός σκελετός που είναι πάρα πολύ μικρός ή πολύ μεγάλος, θα αντισταθμίσει τη φυσική ισορροπία του προσώπου σας.

Μια πιο τολμηρή εμφάνιση, με χοντρό σκελετό όπως αυτόν, που είναι κατάλληλος για οβάλ πρόσωπα. Πάρτε κλασικό σκελετό, με όχι πολλές λεπτομέρειες και όχι με πολύ κλίση.

3. Πρόσωπο τεράγωνο

Ένα πρόσωπο τεράγωνο όπως της Emily Deschanel με πλατύ μέτωπο , με ισχυρό σαγόνι και πλατύ πιγούνι, θα δώσει έμφανση με έναν μοντέρνο καρέ σκελετό. Επίσης εάν προτιμάτε πιο ορθογώνιους σκελετούς, επιλέξτε ένα ζευγάρι με στρογγυλεμένες άκρες.

Η στρογγυλεμένη λεπτομέρεια αυτού του σκελετού έρχεται σε αντίθεση με τα τεράγωνα πρόσωπα, και αυτό το βαθύ βυσσινί προσθέτει μια λάμψη στο προσωπό σας.

 Αυτός ο σκελετός αποτελεί ένα όνειρο για τετράγωνα πρόσωπα. Επίσης  αυτή η επιλογή είναι μια ιδανική εφαρμογή για άτομα με ψηλές καμπύλες στο πρόσωπο.

4. Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς έχουν συνήθως ένα ευρύ μικρό πιγούνι, σαν αυτό της Halle Berry. Τα σχήματα καρδιάς τείνουν επίσης να έχουν τέλεια ζυγωματικά και οι κάτω γωνίες να ακολουθούν το περίγραμμα του προσώπου. Θα χρειαστείτε έναν σκελετό που θα εξισορροπεί τις ποικίλες γραμμές του προσώπου σας.

Αυτός ο σκελετός είναι ιδανικός για εσάς τόσο στο επάνω και όσο και στο κάτω μέρος του για να τονίσει τις καμπύλες ενός προσώπου σε σχήμα καρδιάς.

Αυτός ο σκελετός γυαλιών εξομαλύνει τις λετομέρειες ενός προσώπου σε σχήμα καρδιάς και εξισορροπεί τις αναλογίες του. 

Πηγή: brit.coΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rock this way... νύχια!

Rock this way... νύχια!

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 15/12/2015

Μην το κοροϊδεύετε τα νύχια για τις γυναίκες είναι τελετουργία. Δείτε τα πιο γιορτινά σχέδια.[...]

περισσοτερα
Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 16/12/2015

Ξεχωρίστε με την πιο fashionable εμφάνιση ακόμα και σε ένα οικογενειακό reveillon[...]

περισσοτερα