10:09
Κεφαλάρι για κάθε γούστο!

Κεφαλαρι για καθε γουστο!

Διακοσμήστε την κρεβατοκάμαρά σας με το κατάλληλο κεφαλάρι που ταιριάζει στο χώρο του δωματίου σας.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 01/09/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Ένα υπνοδωμάτιο χωρίς κεφαλάρι είναι σαν το τέλειο ρούχο χωρίς τα σωστά παπούτσια. Εάν στο κρεβάτι σας λείπει το πιο σημαντικό στοιχείο το κεφαλάρι, εμπειστευτείτε τις ιδέες μας για κεφαλάρι στο δωμάτιό σας.

1. Ανακυκλωμένο κεφαλάρι

Το ανακυκλωμένο κεφαλάρι είναι συχνά η πιο cool και η λιγότερη δαπανηρή λύση για κεφαλάρι. Μερικές ιδέες για κεφαλάρι που είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα αντικείμενα περιλαμβάνουν:

- Ένα τείχος βιβλίων, φαίνεται από τα παραπάνω

- Σανίδες ξύλου

- Κομμάτια ξύλου

- Κομμάτια μπαμπού

- Παλιές πόρτες

Όταν πρόκειται για τη χρήση του ξύλου, υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές για να προσπαθήσετε. Για να δημιουργήσετε μια πιο εύχρηστη, σύγχρονη ματιά για κεφαλάρι, αυτό με ελαφρά συγκάλυψη των περσίδων ξύλου έτσι ώστε να μην γίνεται τραχύ, βρώμικο ή πολύ ρουστίκ εμφάνιση.

2. Ιδέα-έπιπλο κεφαλάρι

Πάρτε τα έπιπλα για να δώσετε νέα ζωή ως κεφαλάρι. Μερικά έπιπλα- ως κεφαλάρι ιδέες περιλαμβάνουν:

Έπιπλα ως Κεφαλάρι

Έχοντας στο χώρο, επιπλέουν μια συρταριέρα, ντουλάπι ή γραφείο στο δωμάτιο με αρκετό χώρο για να ανοίξετε τα συρτάρια στη μία πλευρά και με το πίσω μέρος του επίπλου ως κεφαλάρι σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να βάλετε λάμπες ή άλλα αντικείμενα επάνω στο κομμό να λάμπουν πάνω, όταν διαβάζετε στο κρεβάτι.

Κουβέρτα ως Κεφαλάρι

Προσθέστε στην κρεβατοκάμαρά σας ένα χαλί στον τοίχο ως κεφαλάρι. Ένα πρότυπο 5 × 8 χαλί είναι αρκετά μεγάλο για να ταιριάξει με αυτό το στυλ.

Αναπαλαιωμένο διαχωριστικό δωματίου ως Κεφαλάρι

Βρείτε ένα μοναδικό πίνακα τοίχου ή την οθόνη του δωματίου για να το κρεμάσετε ως κεφαλάρι. Γεωμετρικά μοτίβα οθόνες ή διαχωριστικά δωματίων δημιουργούν το πιο σύγχρονο αντίκτυπο.

3. Ύφασμα κεφαλάρι

Ύφασμα Panel Κεφαλάρι

Κόψτε ένα λεπτό ξύλο πάνελ στο μέγεθος που θέλετε για το κεφαλάρι σας. Με σπρέι κόλλα λίγο αφρό χτυπήσετε στο μαξιλάρι το ξύλο λίγο και τυλίξτε το ύφασμα όμορφα στο μπροστινό μέρος, ενώ συρράψτε στο πίσω μέρος.

Στενό κάθετο χώρισμα Ύφασμα Κεφαλάρι

Ένας άλλος τρόπος μη παραδοσιακός για να δημιουργήσετε ένα δροσερό, μοντέρνο κεφαλάρι είναι με τη χρήση των πάνελ αντισυμβατικά. Κρεμάστε τον πίνακα κάθετα, αντί οριζόντια. Μια ομάδα από δύο στενές, κάθετες πλάκες με μια κενή στο ενδιάμεσο.

4. Καλλιτεχνικό κεφαλλάρι

Ένα έργο τέχνης όπως Κεφαλάρι

Μια τοιχογραφία ή μια ζωγραφική μπορεί να είναι ένα μεγάλο κεφαλάρι. Αν θέλετε ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα, ζωγραφίστε ή εκτυπώστε την τέχνη σας σε ένα μεγάλο καμβά, τοποθετήστε το σε ένα πλαίσιο με επικαλυμμένο κεφαλάρι τέχνης.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα