13:44
Summer Feng Shui tips!!!

Summer Feng Shui tips!!!

Λίγο πριν τις δικές μας καλοκαιρινές διακοπές το Feng Shui σας προτείνει tips που σίγουρα θα σας χαλαρώσουν!

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 11/08/2016 | Συντάκτης: Μαριάννα Παπαϊώαννου

Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ελευθερώσουμε την ροή του Qi στον χώρο του σπιτιού μας καθώς τώρα αφήνουμε τα παράθυρα ανοιχτά και φρέσκος αέρας ανακυκλώνει την ενέργεια Qi στον χώρο που ζούμε & εργαζόμαστε.

Πολύ περισσότερο όταν αυτή την εποχή πάμε διακοπές,βγαίνουμε πιο συχνά,ταξιδεύουμε στα μέρη των ονείρων μας!!

Για να έχουμε λοιπόν όλη την θετική ενέργεια με το μέρος μας:


• Διατηρούμε επι σταθερής βάσης το σπίτι καθαρό ώστε να μπορούμε να φύγουμε για ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης ξαφνικά χωρίς αισθήματα ενοχής οτι αφήνουμε το σπίτι ακατάστατο.

Επιπλέον στο καθαρό σπίτι δε συσσωρεύεται αρνητική ενέργεια που μας μπλοκάρει ενεργειακά χωρίς δυστυχώς να το καταλαβαίνουμε πολλές φορές.


• Κρεμάμε καμπανούλες ή έναν μελωδό στην είσοδο του σπιτιού μας στην μέσα ή την έξω πλευρά,όπου μας εξυπηρετεί,έτσι ώστε κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε την πόρτα να αλλάζει η ενέργεια του χώρου.

Επιπλέον στην είσοδο μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα φυτό κρασούλα που προσελκύει τύχη κ θετική ενέργεια στον χώρο μας.


• Μαζεύουμε  όλα τα περιοδικά και τα βιβλία που συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια του χειμώνα,ξεκαθαρίζουμε ποιά θέλουμε να κρατήσουμε και ποιά όχι,και τοποθετούμε αυτά που κρατάμε στο καθιστικό της βεράντας έτσι ώστε να τα έχουμε κοντά μας όταν χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε τον ήλιο.


•Αφήνουμε το φως να μπει στον χώρο μας αντικαθιστώντας τις βαριές χοντρές κουρτίνες του χειμώνα με ελαφριές και αέρινες απο φυσικά υλικά. Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε στόρια όπου αυτό είναι εφικτό,έτσι ώστε όταν τα ανοίγουμε μέχρι επάνω το φώς του ήλιου να πλημμυρίζει τον χώρο μας!


•Μπορούμε να κρεμάσουμε όμορφους μελωδούς ή φαναράκια στον κήπο ή την βεράντα μας,ειδικά στα νοτιοανατολικά ή τα ανατολικά του χώρου μας.

 Με αυτό το τρόπο το μελωδικό τους χτύπημα και το απαλό φως θα μας χαλαρώνει και θα μας ηρεμεί καθώς απολαμβάνουμε το βιβλίο που δεν είχαμε τον χρόνο να διαβάσουμε τον χειμώνα. Θα αποφορτιστούμε απο τις έννοιες και το στρες της ημέρας ενώ θα κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας!


•Τέλος ελέγχουμε εάν τα φώτα της εισόδου αλλά και της βεράντας λειτουργούν κανονικά και φροντίζουμε να τα ανάβουμε έστω και για λίγα λεπτά καθημερινά για να ενεργοποιείται με αυτό το τρόπο η ροή της ενέργειας και στα σκοτεινά σημεία του χώρου μας.

Ας κάνουμε κάθε μέρα & κάθε νύχτα μας αυτού του καλοκαιριού ξεχωριστή και πανέμορφη!

 

Ευθυμία Α. Μισιρλή
Μηχανολόγος-Μηχανικός
Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui
www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr


Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ
και στην συνέχεια σπούδασε feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας,αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.
Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση,αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοϊκή ψυχολογική χωροθεσία feng shui.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα