09:44
Μαξιλάρια δαπέδου σύμφωνα με το στυλ του σπιτιού σας!

Μαξιλαρια δαπεδου συμφωνα με το στυλ του σπιτιου σας!

Δείτε πως σε κάθε στυλ διακόσμησης ταιριάζουν διαφορετικά είδη μαξιλαριών δαπέδου.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/08/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

1. Child friendly

Τα παιδικά δωμάτια που είναι φιλικά προς το παιδί έχουν ιδανικές ρυθμίσεις για μαξιλάρια δαπέδου. Είναι ιδανικό για sleepovers, αν δεν έχετε αρκετά κρεβάτια!

2. Minimalist

Τα μαξιλάρια δαπέδου μπορεί να φαίνεται παράλογο, αλλά μπορούν να προσθέσουν μια λεπτή επιπλέον άνεση σε ένα δωμάτιο. Πάρτε έμπνευση από αυτήν την ξεκούραστη όαση και βρείτε τα μαξιλάρια σε μια απόχρωση που ταιριάζει με το δάπεδο ή τις κουβέρτες σας, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί μια διαταραχή. Τα μεταξωτά και τα βαμβακερά λειτουργούν ιδιαίτερα για τους πιο μινιμαλιστικούς χώρους.

3. Traveller

Εάν το στυλ σας είναι στο εξωτικό, ανακατέψτε τα υφάσματα για να δημιουργήσετε μια μποέμ ατμόσφαιρα, αν και επίσης, αξίζει να κολλήσετε σε μια παρόμοια χρωματική παλέτα για μια συνοχή και για ένα πιο ήρεμο αποτέλεσμα.

4. Eclectic

Εδώ, επιλέξτε ένα τολμηρό σχέδιο για ένα μαξιλάρι δαπέδου για μια αντίθεση και μια funky αίσθηση. Αγαπάμε το πώς αυτό το δωμάτιο είναι ιδανικό για το χώρο του παιδιού με μια διασκεδαστική καρναβαλίστικη εμφάνιση.

5. Rustic

Ένα σπίτι διακοπών είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα άνετο σαλόνι που αποτελείται από squishy μαξιλάρια δαπέδου. Το Terry πανί  και απλά βαμβακερά είναι ο τρόπος που αντανακλούν το ρουστίκ vibe σας. Δοκιμάστε αυτό το δωμάτιο με την επιλογή από κουρτίνες στο ίδιο υλικό με τα μαξιλάρια.

Πηγή: housetohome.co.ukΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα