11:51
Το καλοκαίρι θέλει χρώμα!

Το καλοκαιρι θελει χρωμα!

Ναι είναι γεγονός πως είναι η αγαπημένη μας εποχή και η πιο χρωματιστή και όχι αδίκως...

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 27/07/2016 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Όλα έχουν να κάνουν με το χρώμα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το σπίτι μας κάθε φορά που το κοιτάζουμε θέλουμε να είναι ακριβώς αυτό που ονειρευόμαστε και συνήθως σε ότι επιβάλλει η τάση. Και όπως έχουμε πει στην αρχή της σεζόν το ροζ και το μπλε είναι αυτά που κυριαρχούν. Αυτή τη φορά, διάφοροι διακοσμητές φτιάχνουν συνδυασμούς χρωμάτων για την απόλυτη ευχαρίστησή μας.

Τα βλέπουμε όλα Ροζ

Ο Jamie Drake ονειρεύεται ένα αυγουστιάτικο ηλιοβασίλεμα μέσα στο σπίτι του. Τότε που ο ουρανός παίρνει αυτό το υπέροχο ροζ χρώμα, που με το γαλάζιο του ουρανού, είναι ακαταμάχητο. Μας αρέσει. Συνδύασε λοιπόν το cameo pink (Ralph Laurent  RL2225), warm blush (Benjamin moore 892) και pink ballet slipper (GliddenPink Ballet Sliper 10YR 67/111).

Αχ καλό μου κιτρινάκι

Ο Robert Passal από την άλλη, ονειρεύεται ότι τα βλέπει όλα κίτρινα. Προφανώς δεν μιλάμε για ρομαντική ψυχή, αλλά οι συνδυασμοί του είναι άψογοι. Τα χρώματα τα οποία τον εμπνέουν είναι το corn silk (Benjamin Moore CC-218) και το funky yellow (Sherwin- Williams 6913).

Πράσινο καλοκαιριάτικα;

Φυσικά, σύμφωνα με την Jenny Komenda, πρόκειται για μια χρωματική πανδαισία στο σπίτι μας. Και το καλύτερο όλων; Συνδυάζεται άψογα με τα ξύλινα έπιπλά μας. Συνδυάστε το relentless Olive (Sherwin- Williams SW 6425), Deep Green (Benjamin Moore 2039-10).

Αφού το μπλε μας αρέσει

Εμείς και η Susanna Salk λατρεύουμε τις αποχρώσεις του μπλε και όχι άδικα. Κι εδώ οι αποχρώσεις που θυμίζουν καλοκαίρι και θάλασσα είναι πολλές. Πόλοι έμπνευσης οι αποχρώσεις του μπλε, του γκρι και του γαλάζιου. Το Rainstorm (Sherwin- Williams 6230), dark iris (Vespal Fiolloi 4009-5), Parma Gray (Farrow & Ball 27), blue heron (Portola Paints & Glazes 256).

Πηγή: housebeautiful.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα