13:35
6 βίλες με πισίνα και εκπλητική θέα!

6 βιλες με πισινα και εκπλητικη θεα!

5+1 οάσεις χαλάρωσης με πανοραμική θέα που μας κόβουν την ανάσα.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 14/07/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Έχετε ποτέ ονειρευτεί μια ιδιωτική πισίνα ακριβώς στο δικό σας κήπο τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού; Και φυσικά μια όμορφη βίλα με πισίνα, δεν θα εκπλήρωνε κάθε όνειρό σας;

Υπάρχει ένας ολόκληρος παράλληλος κόσμος από πισίνες που βρίσκονται σε βεράντες με πανοραμική θέα που εντυπωσιάζουν και που κόβουν ακόμα και την ανάσα!

Ας ξεκινήσουμε το ταξίδι μας από το καθιστικό της Tropical Box House, στην Κουάλα Λουμπούρ.Είναι μια όμορφη ενσωματωμένη βίλα σε έναν πλούσιο καταπράσινο κήπο, το σκυρόδεμα κτίριο στεγάζει μια ορθογώνια πισίνα στο ισόγειο, η οποία ανοίγει ομαλά πάνω στην τροπική βλάστηση. Ένα έργο από το στούντιο WHBC Αρχιτέκτονα.

Επόμενη στάση: Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, όπου Guz Αρχιτέκτονες σχεδίασε το Tangga House. Αν και με την πρώτη ματιά μπορεί να αισθάνεστε σαν την στερεότυπη βίλα με ιδιωτικό κήπο και πισίνα, το σπίτι φιλοξενεί στην πραγματικότητα ένα σαλόνι με μεγάλα τζάμια και τμήματα του υπογείου όπου μπορείτε να απολαύσετε μια εκπληκτική θέα στην εξωτερική πισίνα με επενδεδυμένο φως με μπλε πλακάκια.

Ας περάσουμε σε ένα μεγάλο κλασικό, τουλάχιστον για όλους τους ευρωπαίους αναγνώστες εκεί έξω: ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό καταφύγιο στην Ελλάδα, των οποίων το εντυπωσιακό αίθριο διαθέτει μια πισίνα υπερχείλισης με θέα στη θάλασσα. Τα πραγματοποιηθέντα από Z-επίπεδο, το έργο στοχεύει στην ενίσχυση συμβίωση του κτιρίου με το φυσικό περιβάλλον, με την προσαρμογή στην κλίση του εδάφους του λόφου και απασχολούν αυστηρά τοπικά υλικά.

Είμαστε και πάλι στην Ελλάδα, όμως τώρα στο εκπληκτικό νησί της Σύρου, όπου στούντιο Block 722 Αρχιτέκτονες, όπου δόθηκε αρκετά σαφείς οδηγίες από τους πελάτες τους: να μεγιστοποιήσουν εσωτερική-εξωτερική επικοινωνία του σπιτιού με το Αιγαίο, δημιουργώντας μια ισχυρή οπτική σύνδεση με το άμεσο τοπίο.

Το ρετιρέ Antokolsky στο Τελ Αβίβ διαθέτει μια εξίσου πανοραμική πισίνα που έχει καταπληκτική θέα στον αστικό ορίζοντα: ένα λαμπερό σώμα νερού ενσωματωμένο σε ένα κέλυφος κατασκευασμένο από σκούρα πέτρα σχεδιάστηκε από τον ισραηλινό αρχιτέκτονα Πίτσου Kedem.

Smart design studio έχει μετατραπεί σε μια μεγάλη βικτοριανή βίλα στο Orama Residence, ένα σύγχρονο σπίτι του οποίου η πισίνα είναι τέλεια ενσωματωμένη σε ένα τραχύ σκυρόδεμα σκελετό. 

Πηγή: elledecor.itΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα