09:50
Διακόσμησε το τροχόσπιτό σου!

Διακοσμησε το τροχοσπιτο σου!

Διακοπές με τροχόσπιτο, που μάλιστα είναι και στο στυλ σου... Απλά υπέροχο!

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 30/06/2016 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Αν είσαι από τους τυχερούς που τις διακοπές σου θα τις περάσεις σε όλη την Ελλάδα οδικώς με ένα τροχόσπιτο, αρχικά να σου εξομολογηθώ ότι σε ζηλεύω. Στη συνέχεια θα πρέπει να σε συμβουλέψω για μερικά πράγματα που θα πρέπει να πάρεις μαζί σου. Αφού θα την κάνεις που θα την κάνεις την εκδρομή, να μην είσαι προετοιμασμένος? Και ξέρεις κάτι, θα σε βοηθήσω να το διακοσμήσεις ανάλογα με το στuλ σου, έτσι ώστε αυτές τις μέρες που θα περάσεις εκεί μέσα να τις ευχαριστηθείς.

BOHO- CHIC

Παστέλ χρώματα και φλοράλ είναι σίγουρα αυτά που χαρακτηρίζουν το boho- chic στιλ. Βάλε πολλές υφές, μεταλλικά  και φανάρια για να μπεις στο κλίμα. Κόλλησε μαγνήτες- γράμματα στους τοίχους και πρόσθεσε φυσικά στοιχεία με άνετα μαξιλάρια και πουφ για να κάνεις το χώρος σου σούπερ άνετο.

 

MINIMAL

Αν το τροχόσπιτο δεν είναι και τόσο μεγάλο πια το minimal στυλ είναι αυτό που του ταιριάζει απόλυτα. Πρόσθεσε πολύ από την προσωπικότητά του, βάζοντας πολλά μοντέρνα υφάσματα, μαξιλάρια, καλάθια, μέχρι και αποθηκευτικούς χώρους. Γήινα χώματα και ίσως λίγο κίτρινο μοιάζουν ιδανικά.

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

Μα φυσικά. Αν δε πάει φοιτητής για camping ,με τροχόσπιτο, ποιος θα πάει; Ρίγες, μεταλλικά, πουά, βούλες, όλα είναι must. Και όλα επιτρέπονται πλέον. Ροζ και πάνω απ΄όλα ζεστά χρώματα, καλάθια και αποθηκευτικοί χώροι. Όλα μαζί ενώνονται για το απόλυτο τροχόσπιτο.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα