14:30
Γκρί σαλόνια σε κίντρινες αποχρώσεις!

Γκρι σαλονια σε κιντρινες αποχρωσεις!

Ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας σε μοντέρνο στυλ με ιδιαίτερο γούστο.

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 20/05/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Τo απόλυτα κομψό και εξαιρετικά μοντέρνο γκρι γίνεται γρήγορα το χρώμα της δεκαετίας για να διακοσμήσει ειδικά τώρα το σαλόνι σας. Γιατί; Επειδή κάνει το τέλειο σύγχρονο ουδέτερο. Θα παρέχει το ιδανικό σκηνικό για να δημιουργήσει ένα γκρίζο ιδιαίτερο σαλόνι που θα σας αρέσει ανεξάρτητα από το γούστο σας.

Το γκρι και το κίτρινο σαλόνι με την floral ταπετσαρία

Η τέλεια ισορροπία του κίτρινου και δροσερού γκρι μολύβδου που δημιουργεί μια αρμονική και χαλαρή αίσθηση που είναι το τέλειο για ένα σαλόνι. Η προσθήκη ενός αξεσουάρ ξύλου για να κρατήσει το δωμάτιο σε ρουστίκ διάθεση. Χωρίστε την όμορφη floral ταπετσαρία με μια κεντρική καμινάδα για την εξισορρόπηση του συστήματος.

Κίτρινο και γκρι σαλόνι με καναπέ σε μουσταρδί χρώμα

Ένας κίτρινος καναπές σε χρώμα μουσταρδί ζωντανεύει αμέσως το σύστημα το οποίο στη συνέχεια ενισχύεται με μια σειρά από ενδιαφέροντα και ισχυρά σχήματα. Πάνω από τον καναπέ, μια επίδειξη των γεωμετρικών σχημάτων - ράφια βαμμένα με κίτρινο δίνει μια εκπληκτική έμφαση, ενώ σκούρα αξεσουάρ σε χρώμα κάρβουνο προσθέστουν μια αντίθεση.

Σε παραδοσιακό στυλ καθιστικό με κίτρινους βαμμένους τοίχους

Δώστε ένα φρέσκο στυλ βάφοντας τους τοίχους σε έντονο κίτρινο χρώμα στο καθιστικό σας. Ένας ουδέτερος καναπές, θα ολοκληρώσει την αντίθεση στην εικόνα του καθιστικού σας. Επίσης, αξεσουάρ όπως μαξιλάρια κίτρινα και σε ουδέτερα χρώματα θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση αυτής της εικόνας.

Γκρι και κίτρινο σαλόνι σε λαϊκό μοτίβο

Αναμίξτε μόνο τις σωστές αποχρώσεις και θα δημιουργήσετε μια ματιά σύγχρονη με μια πολύ συγκεκριμένη διάθεση. Αυτό το κίτρινο και σκούρο γκρι σαλόνι έχει δοθεί σε μια ζεστή ατμόσφαιρική καμπίνα με λευκό πάνελ τοίχου από ξύλο. Τα άφθονα μαξιλάρια και το ψάθινο μπαούλο δημιουργούν μια λαϊκή αίσθηση για το προστιθέμενο ενδιαφέρον.

Γκρι και κίτρινο οικογενειακό σαλόνι

Χρησιμοποιώντας το γκρίζο ως ουδέτερο χρώμα μπορεί να είναι μια πρακτική επιλογή για μια οικογενειακή λύση. Μια οριζόντια λωρίδα ταπετσαρίας με ασημί αποχρώσεις, δημιουργεί ένα σύγχρονο πίσω ράφι με έξυπνες ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Τα καθίσματα από χρώμα κάρβουνο είναι μια λογική επιλογή.Το χρώμα κίτρινο ξεπηδάει έξω από τον καναπέ με μοτίβα μαξιλάρια που μπορεί να αλλάξει και να ενημερώνονται αν χρειαστεί αργότερα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα σκαλιστά έπιπλα.

Πηγή: housetohome.co.ukΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Το καλοκαίρι είναι πλέον προ των πυλών .

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Ετοιμάστε το μπαλκόνι σας μικρό ή μεγάλο[...]

περισσοτερα
Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα

Κατηγορία: Διακόσμηση | Ανάρτηση: 03/06/2015

Μία καρεκλά μέσα σε μια καρέκλα μέσα σε μια καρέκλα …. Και πάει λέγοντας. [...]

περισσοτερα