11:00
Ένα διαμέρισμα στην Ουκρανία με παιχνιδιάρικο στυλ!

Ενα διαμερισμα στην Ουκρανια με παιχνιδιαρικο στυλ!

Το διαμέρισμα στην Ουκρανία που διαθέτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο design και με παιχνιδιάρικο στυλ.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 25/04/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Επικαλείται από τους ιδιοκτήτες ως ήρεμο και με παιχνιδιάρικο στυλ το διαμέρισμα στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, το οποίο διαθέτει αρκετές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Ο πελάτης ζήτησε από την ομάδα τη δημιουργία μιας κατοικίας που οι επισκέπτες θα θαυμάσουν θα ερωτευθούν με την πρώτη ματιά. Και η ομάδα έκανε μια αξιόλογη προσπάθεια.

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν έναν τοίχο διαβίωσης, μια αιώρα και μια γωνιά ανάγνωσης με ένα μακρύ ξύλινο πάγκο. Το πιο εντυπωσιακό είναι μια τσουλήθρα που συνδέει τα δύο επίπεδα και ξεκινάει από το επάνω επίπεδο και καταλήγει στο ισόγειο.

Το πρώτο επίπεδο φιλοξενεί το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία, καθώς και τους χώρους και τα δωμάτια των παιδιών. Στον πρώτο όροφο είναι η κύρια κρεβατοκάμαρα με τα παρακείμενα καμαρίνια, μια κρεβατοκάμαρα φιλοξενουμένων, ένα ιδιωτικό μπάνιο και ένα γραφείο. Οι βοηθητικοί χώροι βρίσκονται επίσης εδώ.

Δεδομένου ότι το διαμέρισμα βρίσκεται στον τελευταίο όροφο έχει πολλούς φεγγίτες που επιτρέπουν το φυσικό φως να περάσει. Με την αύξηση του αριθμού και του ύψους των κάθετων ανοιγμάτων των παραθύρων έγινε ο ζωτικός χώρος πιο ευρύχωρος και πιο φωτεινός.

Πηγή: freshome.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα