10:00
Το σπίτι του, ΔΕΝ είναι και δικό σου!

Το σπιτι του, ΔΕΝ ειναι και δικο σου!

Πάρτο χαμπάρι πολλές αλλαγές που έχεις ήδη επεξεργαστεί στο μυαλό σου, δεν χρειάζονται καν.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 20/04/2016 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Λοιπόν φίλη μου, θα έρθει η στιγμή (ίσως βέβαια να έχει ήδη γίνει), που θα πας να μείνεις με το αγόρι σου. Και αυτό αφορά εσάς που θα πάτε να μείνετε στο δικό του σπίτι και όχι όσες θα συζήσετε, στο σπίτι σας. Θέλω να δώσετε προσοχή, γιατί είναι κάτι που όλες κάνουμε και είναι όχι απλώς άσχημο, αλλά και αποπνικτικό. Υπάρχουν λοιπόν κάποια πράγματα που δε θα πρέπει να κάνετε… και κάποια άλλα που είναι αναγκαία να γίνουν, αλλά πάντοτε έχοντας πάρει την άδεια ή τουλάχιστον να το έχετε συζητήσει με τον άλλον.

1. Έχετε μόλις μετακομίσει στο σπίτι του και δεν σας αρέσει τίποτα. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να τα αλλάξετε. ΝΟΤ. Σε καμία περίπτωση μην κάνετε αυτό το λάθος. Εκείνος τα έχει έτσι επειδή προφανώς του αρέσουν. Αυτά είναι τα γούστα του. Τα χρώματά του. Δεν θέλει αλλαγές. Εκτός βέβαια και αν σας το έχει ζητήσει. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Φυσικά χρειάζεται μέτρο. Καλό θα είναι να βρείτε μια  ισορροπία στα γούστα του και στα δικά σας και να φτιάξετε κάτι που θα αρέσει και στους δύο. Πάντα υπάρχει μέση λύση.

2. Όχι καλλυντικά και μπουκαλάκια άρωμα στο νιπτήρα του μπάνιου. Αλήθεια είναι απορίας άξιο αυτό. Σε περίπτωση σεισμού θα πεθάνουμε από τις αναθυμιάσεις. Εκτός αυτού είναι σαν να μην έχει ελεύθερο χώρο ούτε στο μπάνιο, καθώς είμαι σίγουρη πως η ντουλάπα του έχει ρούχα σου. Όλες οι καρέκλες έχουν από μια τσάντα και μια ζακέτα και όλο το σπίτι έχει κάτι δικό σου. Τώρα και το μπάνιο… Bad, too bad!

3.  Ροζ. Πουθενά ροζ. Αποβάλλεται την εφηβεία από μέσα σας, αλλά και από το σπίτι σας. Το μόνο ροζ που θέλει να βλέπει είναι τα εσώρουχα σας και αυτό όχι πάντα. Φανταστείτε να μπει στο σπίτι και να δει ροζ κουρτίνες, ροζ σεντόνια, ροζ καναπέδες και αν το έχετε τερματίσει ροζ τοίχους. Δεν θα το αντέξει. Η θα σας διώξει με τις κλωτσιές ή θα τον «χάσετε» πρόωρα, από καρδιακό, εγκεφαλικό και όλα τα σχετικά.

4. Καθαρίστε το σπίτι μόνο αν σας το ζητήσει (εννοείται ευγενικά, μη γίνετε και δούλα) ή αν το έχετε συζητήσει νωρίτερα. Γιατί θα το πάθει το σοκ, αν δεν βρίσκει τα πράγματά του, επειδή εσύ τα έχεις βάλει στη «θέση» τους, που μόνο εσύ ξέρεις.

5. Να θυμάσαι πάντα, ότι το στιλ του είναι καλύτερο από όσο νομίζεις, γιατί είναι τόσο όσο, αλλά και επειδή… σε διάλεξε. Οπότε δεν χρειάζονται αλλαγές όλα στα μυαλό σου είναι!

Πηγή φωτογραφιών: brit.coΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα