14:34
Πρακτικά γραφεία σε διάφορα στυλ!

Πρακτικα γραφεια σε διαφορα στυλ!

Γραφεία για το σπίτι σας σε διαφορετικά στυλ με καλαισθησία και γούστο.

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/05/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Αρχικά τα γραφεία θα πρέπει να είναι ένας πρακτικός χώρος αποθήκευσης και αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι βαρετός αλλά αντιθέτως θα πρέπει να μπορούμε να εργαστούμε ευχάριστα. Συνεπώς, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για έναν υπολογιστή και πράγματα που είναι απαραίτητα στον καθένα μας.

Vintage τραπέζι ραψίματος (Singer)

Κατά τη δημιουργία του χώρου γραφείου σας, μια καλή ιδέα είναι να πάρετε ένα τραπέζι σε vintage στυλ, όπως αυτό του ραψίματος αντί για ένα παραδοσιακό γραφείο. Θα δώσει στο γραφείο σπίτι σας ένα ιδιόμορφο στυλ και θα προσαρμοστεί άνετα σε μια εσοχή στο χώρο του δωματίου σας.

Υπο - γραφείο αποθήκευσης

Χρησιμοποιήστε αυτό το χώρο κάτω από το γραφείο σας στο σπίτι σας για να δημιουργήσετε ράφια για βιβλία και περιοδικά. Αυτό κρατά το χώρο στο γραφείο σας καθαρό για να μπορείτε να εργαστείτε. Προσθέστε επιπλέον ράφια από πάνω με γλάστρες και άλλον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Γραφείο- Ρετρό στυλ

Δώστε ένα ρετρό στυλ στο σπίτι σας με έπιπλο γραφείου και καρέκλα second- hand. Η λάμπα είναι και αυτή σε στυλ ρετρό.

Γραφείο με έμπνευση

Χρησιμοποιήστε το χώρο πάνω από το γραφείο σας για να δημιουργήσετε έναν μεγάλο πίνακα και να επισυνάψετε το δικό σας καρτ-ποστάλ από ύφασμα ή ταπετσαρία και άλλα κομμάτια με βαρίδια για να δώσει μια έμπνευση καθώς εργάζεστε. Τα βαρίδια πλακιδίων φελλού στον τοίχο, ταιριάζει με το σύστημα σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να καρφιτσώνετε τα αγαπημένα σας πράγματα.

Γραφείο με είδη ραπτικής

Κρατήστε τα είδη ραπτικής για να οργανώσετε έναν χώρο που μπορείτε να εργάζεστε και θα είναι ο χώρος του γραφείου σας. Χρησιμοποιήστε ράφια από πάνω για να κρατήσετε τα βάζα και τα βιβλία μακριά από το γραφείο έτσι ώστε να έχετε έναν καθαρό και τακτοποιημένο χώρο για να εργάζεστε.

Γραφείο- έργο τέχνης

Για να έχει ενδιαφέρον το γραφείο στο σπίτι σας τοποθετήστε πίνακες σε έναν τοίχο για να εντείνεται την αντίθεση. Βάλτε και ένα μαξιλάρι για την καρέκλα σας σε ένα χρώμα ή μοτίβο, έτσι ώστε να συμπληρώνεται το σύστημά σας. Θα προσθέσει και άνεση, ενώ εργάζεστε.

Γραφείο- Compact γωνία

Αν έχετε πολύ χώρο για να μετατρέψει μια γωνία ή περιοχή κάτω από τις σκάλες σε ένα μικρό γραφείο στο σπίτι, βάλτε ένα τραπέζι και μια καρέκλα που μπορεί να μπαίνει άνετα από κάτω, που δεν είναι σε χρήση.

πηγή: housetohome.co.ukΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα