21:22
5 Στιλιστικά λάθη στη δουλειά

5 Στιλιστικα λαθη στη δουλεια

που μπορεί να εμποδίζουν την επαγγελματική σου ανέλιξη

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 14/03/2016 | Συντάκτης: Αγάπη Λυδιώτη

Στον χώρο εργασίας, οι ενδυματικές επιλογές είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξουν οι συνάδελφοί σου αλλά και το αφεντικό σου. Δες ποια λάθη πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε!

1.  Ντεκολτέ: Πρέπει να το αποφύγεις αν δεν θέλεις να εμποδίσει την καριέρα σου. Προτίμησε κάτι πιο κλειστό και προτίμησε το ντεκολτέ εκτός γραφείου.

2. Ασιδέρωτα ρούχα: Τα ρούχα πρέπει πάντα να είναι φρεσκοπλυμένα και σιδερωμένα. Τα ασιδέρωτα ρούχα δείχνουν έναν άνθρωπο με έλλειψη οργάνωσης στην προσωπική του ζωή, άρα και στην επαγγελματική.

3. Να φαίνεται το σουτιέν σου: Αν τύχει να φορέσεις κάτι ελαφρώς (και τονίζω το ελαφρώς) διάφανο, προτίμησε ένα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος. Τις αντιθέσεις κράτησέ τις για ποτό.

4. Να μην είναι κουμπωμένο το πουκάμισο: Όταν φορας πουκάμισο, να το κλείνεις μέχρι επάνω. Είναι πιο αξιοπρεπές στον χώρο εργασίας. Κανείς δεν θέλει «ατυχήματα».

5. Πολύ ψηλά τακούνια: Τα υπερβολικά ψηλά τακούνια δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Μπορείς να δοκιμάσεις και χαμηλά παπούτσια αρκεί να είναι chic για παράδειγμα oxfords ή loafers. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Rock this way... νύχια!

Rock this way... νύχια!

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 15/12/2015

Μην το κοροϊδεύετε τα νύχια για τις γυναίκες είναι τελετουργία. Δείτε τα πιο γιορτινά σχέδια.[...]

περισσοτερα
Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Fashion tips για reveillon στο σπίτι

Κατηγορία: Style | Ανάρτηση: 16/12/2015

Ξεχωρίστε με την πιο fashionable εμφάνιση ακόμα και σε ένα οικογενειακό reveillon[...]

περισσοτερα