11:00
Άνετες τραπεζαρίες για το πρωινό σας!

Ανετες τραπεζαριες για το πρωινο σας!

Τάσεις,υλικά και χώροι στη διακόσμηση έρχονται και...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/03/2016 | Συντάκτης: Γιώργος Μπομπέτσης

Τάσεις, υλικά και χώροι στη διακόσμηση έρχονται και παρέρχονται. Γιατί στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, πρέπει να υπάρχει στυλ, όπως αυτές οι απλές τραπεζαρίες, που διαμορφώνουν το design, με τις απλές, άνετες και καθαρές γραμμές.
Είναι κατάλληλες, για να παίρνετε το πρωινό σας με τον ή την σύντροφο ή την οικογένεια σας. Τραπέζι με ξύλινη επιφάνεια πλαισιώνεται απο μοντέρνες λευκές καρέκλες. Ένας σίγουρος και άνετος για εσας τρόπος είναι να τοποθετήσετε την τραπεζαρία σας ανάμεσα στην κουζίνα και το καθιστικό, εφ όσον είναι ενιαίος ο χώρος σας.

Μια τραπεζαρία ακόμα, κοντά σε παράθυρο, έχει την απαραίτητη φωτεινότητα και την απλότητα στο χώρο.

Λευκές τραπεζαρίες, με μικτές πινελιές ουδέτερων χρωμάτων σε μαξιλαράκια,και στη μέση του τραπεζιού στολίζονται τρία διαφορετικού μεγέθους λευκά κηροπήγια, μαζί με ένα γλαστράκι.

Μικρή αλλά κομψή τραπεζαρία με διαφορετικού χρώματος καρέκλες στο γκρί χρώμα και το ιδιαίτερο φωτιστικό που φωτίζει το χώρο απο την γωνία του τοίχου, εμπνέει και δίνει διάθεση με την φωτεινότητα της για ένα ωραίο πρωινό.

Οι καρέκλες όπως βλέπετε είναι του ίδιου στυλ, άνετες στο κάθισμα, εύκολες στη μετακίνηση και φυσικά σε απλές γραμμές.Οι ζεστές υφές και η απλότητα τους, είναι τα στοιχεία που θα σας δώσουν την λειτουργικότητα στον χώρο σας.

Σε αυτές τις τραπεζαρίες κυριαρχεί το λευκό και οι καθαρές γραμμές για ηρεμία, καθώς και τα έπιπλα που είναι μελετημένα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν αντικείμενα, που δεν φαίνονται σπουδαία, αλλά ο τρόπος που έχουν τοποθετηθεί και συνδυαστεί, τα αναδεικνύει χάρη στο καλό γούστο της διακόσμησης.

Όσοι έχουν πάθος με την ομορφιά την αποκαλύπτουν μέσα απο το μετρημένο αλλά και όμορφο στυλ, ακόμη και στα πιο απλά πράγματα. Ιδανικό τραπέζι στρογγυλό για μικρότερους χώρους, 4 άτομα μπορούν άνετα να καθίσουν και να πάρουν το πρωινό τους, σε αυτή την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

 

Πηγή: harmonyinspace.blogspot.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα