11:00
Κουζίνες με χρώμα!

Κουζινες με χρωμα!

Μήπως η κουζίνα σας είναι μονόχρωμη και κάπως...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 01/03/2016 | Συντάκτης: Γιώργος Μπομπέτσης

Μήπως η κουζίνα σας είναι μονόχρωμη και κάπως μουντή στα χρώματα; Μήπως σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές; θέλετε περισσότερα χρώματα και φώς; Εδω σας έχω ετοιμάσει εικόνες που θα σας δώσουν ιδέες πως θα αλλάξετε το σκηνικό της κουζίνας σας. πευθύνεται στα άτομα που τους αρέσουν τα ζωηρά και ανάκατα χρώματα. Που κάνουν την ζωή τους πιο χαρούμενη και απολαυστική στο χώρο της κουζίνας. Πράσινο της μέντας, με το ζωηρό το φούξια και πινελιές στο ρόζ, συνθέτουν μια χαρούμενη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα σε αυτή την κουζίνα.

Πολύχρωμα πορσελάνινα ή κεραμικά πλακάκια ντύνουν τους τοίχους της κουζίνας και δίνουν μια νότα άνεσης, με χαρούμενη διάθεση για τα μαγειρέματα σας.

Εδώ οι καρέκλες της κουζίνας στο απαλό ρόζ, σε αντίθεση με τα πλακάκια τοίχου που είναι στο έντονο τιρκουάζ, και το ελκυστικό ασπρόμαυρο χαλί δίνει αυτή την ένταση της μικρής κουζίνας.

Σαν έργο τέχνης ο τοίχος για τις πιο τολμηρές που θέλουν η κουζίνα τους να αποτελεί ένα χώρο έμπνευσης. Το έντονο φούξια, κυριαρχεί σε αντίθεση με τα λευκά ντουλάπια και τοίχο. Τα έντονα πλακάκια υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και σε μοτίβα.

Το πράσινο, κίτρινο και οι πινελιές στο τιρκουάζ, με το διάφανο ενδιάμεσο κρύσταλλο, κάνουν μια πολύ ιδιόμορφη κουζίνα στο χώρο σας.

Σαν την δεκαετία του 70 έρχεται να μας θυμίσει ότι τα λουλούδια σε αυτό το μοτίβο επανέρχονται και διακοσμούν τον τοίχο της κουζίνας, δίνοντας ένα περισσότερο ενδιαφέρον.

Τέλος σας άφησα αυτές τις τρείς εικόνες για πιο συντηριτικά άτομα που θα επέλεγαν γήινους τόνους στο χώρο της κουζίνας τους.

Όπως και να το κάνουμε η κουζίνα είναι ο σύμμαχος της γυναίκας, αφού περνάει πολλές ώρες για την προετοιμασία του φαγητού και όλα όσα χρειάζονται μέσα στο χώρο αυτό. Οπότε την μαζεύουμε στα μέτρα που θέλουμε και βάζουμε το προσωπικό μας στυλ. Για όσες θέλετε την ζωντάνια στη κουζίνα σας τολμήστε τις πολύχρωμες πινελιές και την διαφορά! 

 

 

Πηγή: harmonyinspace.blogspot.grΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα