15:00
Μύρισε άνοιξη...& στο τραπέζι!

Μυρισε ανοιξη...& στο τραπεζι!

Διακοσμήστε με ανοιξιάτικη διάθεση το τραπέζι σας...

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 29/02/2016 | Συντάκτης: Τζένη Μυλωνοπούλου

Η συντάκτρια σχεδιασμού Christine Hanlon, προσεγγίζει το ανοιξιάτικο τραπέζι του σπιτιού σας με μια πιο σύγχρονη άποψη και το αναλύει σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις. Εάν θέλετε να είστε ο οικοδεσπότης, ελέγξτε όλες τις παραμέτρους για να έχετε ένα τέλειο τραπέζι.

Μεσημεριανό γεύμα

Για να έχουμε μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα στο χώρο μας, αρκεί μια πινελιά από πράσινο και λευκό χρώμα στο τραπέζι σας. Το λευκό σερβίτσιο, το άσπρο τραπεζομάντηλο σε συνδυασμό με το κρυστάλλινα ποτήρια, την πουά μαύρη κορδέλα τυλιγμένη γύρω από την πετσέτα φαγητού, αλλά και τα ανθισμένα κρίνα, θα αποτελέσουν μια όμορφη σύνθεση για το μεσημεριανό σας τραπέζι.

Απογευματινό τσάι

Μετά το γεύμα ακολουθεί το απογευματινό σας τσάι με τους αγαπημένους φίλους και ως καλός οικοδεσπότης οφείλετε να τους καταπλήξετε με τον καλύτερο τρόπο. Αφήστε το λευκό τραπεζομάντηλο και αντικαταστήστε τα σουπλά με άλλα χρώματος ροζ-παλ και αλλάξτε την κορδέλα της πετσέτας του φαγητού σε αποχρώσεις του ροζ. Όσο για τον κεντρικό στολισμό του τραπεζιού τοποθετήστε ένα κλουβί και μέσα μπορείτε να βάλετε το βάζο με τα κρίνα. Με αυτόν τον τρόπο, το απογευματινό σας τσάι θα αφήσει στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Κοκτέιλ πάρτι

Η εκπληκτική αντίθεση του μετάλλου με το μαύρο δημιουργεί μια εναλλακτική ιδέα για το ανοιξιάτικό σας πάρτι. Μπορείτε να τοποθετήσετε στο κέντρο ένα ή δύο φαναράκια μπρούντζινα με κεριά στο εσωτερικό τους και γύρω από αυτά κεριά-ρεσώ εάν επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε καλύτερα ένα τραπεζομάντηλο σε πράσινο χρώμα. Θα αναδείξει περισσότερo την αντίθεση στην σύνθεση σας.

πηγή: styleathome.com

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα