11:00
Παστέλ στο σαλόνι!

Παστελ στο σαλονι!

Ναι μάλιστα αυτά είναι τα χρώματα του 2016, σε έναν απίστευτο συνδυασμό.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 29/12/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Οδεύουμε προς το 2016 και τα χρώματα της χρονιάς, τόσο στη μόδα, όσο και στη διακόσμηση, είναι πιο παστέλ από ποτέ. Και δεν είναι ένα, αλλά δύο. Μιλάμε φυσικά για το Rose quarts και το serenity, δύο αποχρώσεις του ροζ και του μπλε αντίστοιχα.

Οι ειδικοί είχαν δίκιο ο συνδυασμός των δύο αυτών χρωμάτων είναι μαγευτικός και μπορούμε να τον παρατηρήσουμε τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες στον γαλάζιο ουρανό την ώρα που ο ήλιος δύει. Που τα σύννεφα παίρνουν αυτό το ωραίο ροζ χρώμα και πάνω στον γαλάζιο ουρανό, μοιάζει με θαύμα της φύσης.

Μη φανταστείτε πως είναι ευφάνταστα χρώματα. Θα μπορούσαμε να πούμε πως θυμίζουν baby pink και baby blue. Το θέμα είναι πως θα καταφέρετε να προσθέσετε αυτά τα δύο χρώματα στο σαλόνι σας. Φυσικά γι’ αυτόν το λόγο είμαστε εμείς εδώ. Σας έχουμε 5 τρόπους να συμβαδίσει το γούστο σας με τα χρώματα του 2016.

1.  Βουτιά στα βαθιά με serenity

Το μπλε χρώμα είναι που πρωταγωνιστεί σε αυτή τη διακόσμηση, σε συνδυασμό με κάποιες πινελιές του ροζ ή κάποιου φωτεινού χρώματος (κυρίως παστέλ και κυρίως θηλυπρεπή). Το τελικό αποτέλεσμα δίνει φρεσκάδα, θηλυκότητα και διαχρονικότητα.

2. Υψηλοί στόχοι

Τα πάντα πάνε με το λευκό και τα παστέλ ροζ και μπλε δεν αποτελούν εξαίρεση. Η αντιπαράθεση του γούνινου υφάσματος με τα πήλινα σκεύη, με μια μόνο ματιά μοιάζει θεϊκή.

3. Μέχρι τον κορεσμό

Αν θέλετε κάτι πιο έντονο, οι πιο σκούρες version αυτών των παστέλ χρωμάτων, μοιάζουν ιδανικές. Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια, δεν είναι άλλο από τον καθρέφτη, που πήρε τη θέση κάποιου έργου τέχνης, καθώς έγινε τέχνη.

4. Θηλυκότητα και λεβάντα

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο, από το μωβ της λεβάντας. Θα κάνει το rose quartz να φαίνεται σούπερ θηλυκό.

5. Ροζ+ Μαύρο+ Μπλε

Το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα. Σε συνδυασμό μάλιστα με το ροζ και το μπλε δίνει την αίσθηση του μοντέρνου και το μίνιμαλ, ειδικότερα όταν τα πάντα είναι τόσο κομψά και αέρινα, όπως τα κομμάτια σε αυτόν τον χώρο.

Πηγή: brit.coΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα