14:00
Έτσι ανακαίνισα το μαγαζί μου !

Ετσι ανακαινισα το μαγαζι μου !

Ο Αντώνης Πελέκης εξηγεί, στο B&W, την ιδέα της παλέτας που του στοίχησε μόλις 1.200 ευρώ.

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 14/06/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Την εντύπωση των περαστικών «κλέβει» το Posto Café στην πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι. Παρά τα 15 χρόνια ζωής του, ο χώρος είναι μοντέρνος και αποτελεί τον ιδανικό σταθμό για καφέ, φαγητό και ποτό.

Οι ιδιοκτήτες, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης, ανακαίνισαν την οικογενειακή τους επιχείρηση ξοδεύοντας μόλις 1.200 ευρώ. Παλέτες, παραθυρόφυλλα, μεράκι και έμπνευση για κατασκευές, είναι τα μυστικά που συνθέτουν την επιτυχία.

«Η ανακαίνιση διήρκησε τρία Σαββατοκύριακα με 24ωρη δουλειά από όλη την οικογένεια. Ο καθένας συνέβαλε με τον τρόπο του», τονίζει στο Bob&Wendy, η Αρχοντία Θεοδοσοπούλου, που συμπλήρωσε: «Η ιδέα ήταν του άντρα μου. Όταν υλοποιήθηκε εντυπωσιάστηκα».

Από την μεριά του ο ιδιοκτήτης Αντώνης Πελέκης αναφέρει: «Η αναβάθμιση της πλατείας και το άνοιγμα νέων μαγαζιών, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, μας οδήγησε στην εξέλιξη. Από τις κρέπες και το τυποποιημένο φαγητό μαζί με τον χώρο και την διαρρύθμιση, αλλάξαμε και τον κατάλογο, στον οποίο προσθέσαμε σπιτικά προϊόντα».

Όσο για την επιλογή του ξύλου και της παλέτας εξηγεί: «Επέλεξα το ξύλο γιατί ήταν ένα υλικό που μπορούσα να το δουλέψω, να το επεξεργαστώ και να το διαμορφώσω σύμφωνα με την ιδέα που είχα στο  μυαλό μου. Ο κόσμος λάτρεψε την αλλαγή και αυτό φάνηκε από την καθημερινή του παρουσία, σε συνδυασμό με την αύξηση κατά 50% της πελατείας. Έτσι όπως αγάπησε ο κόσμος την οικογενειακή μου επιχείρηση, εύχομαι να αγαπήσουν όλοι οι αναγνώστες το Bob&Wendy. Εύχομαι καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα