19:00
Στολίζουμε γιορτινά την εξώπορτα μας με τους κανόνες feng shui

Στολιζουμε γιορτινα την εξωπορτα μας με τους κανονες feng shui

Ξεκινάμε την γιορτινή διακόσμηση του χώρου μας απο την είσοδο του σπιτιού ...

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 11/12/2015 | Συντάκτης: Ευθυμία Μισιρλή

Ξεκινάμε την γιορτινή διακόσμηση του χώρου μας απο την είσοδο του σπιτιού ή του γραφείου μας έτσι ώστε να καλωσορίσουμε ενεργειακά την ευημερία,την χαρά και την αρμονία εφαρμόζοντας τις αρχές θετικής ενέργειας του feng shui.
Αρχικά εξετάζουμε τον προσανατολισμό της κύριας πόρτας εισόδου σε σχέση με το κέντρο του σπιτιού ή του γραφείου.
Ανάλογα με την θέση που έχει,με αρνητική ή θετική κατεύθυνση,εφαρμόζουμε και τις αντίστοιχες οδηγίες feng shui:
Εάν η πόρτα μας βρίσκεται στα βόρεια,βορειοδυτικά,δυτικά ή νοτιοδυτικά του χώρου μας τότε θα πρέπει να εξομαλύνουμε την εισρέουσα ενέργεια Qi καθώς το σπίτι μας εκτίθεται σε πολύ αργή,ασταθή ροή ενέργειας που είναι πιθανό να οδηγήσει σε απομόνωση,οκνηρία και ατολμία.
Εξομαλύνουμε αυτή την ροή ενέργειας τοποθετώντας μεταλλικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά επάνω στην πόρτα σε μαύρο,χρυσό,ασημί ή κόκκινο χρώμα ενώ τοποθετούμε,εάν αυτό είναι φυσικά εφικτό,διακοσμητικά λαμπιόνια και ένα στεφάνι με κόκκινα λουλούδια (φυσικά ή υφασμάτινα).
Στην περίπτωση που η εξώπορτα του σπιτιού μας βρίσκεται στην νότια,νοτιοανατολική ή ανατολική πλευρά τότε η ροή της ενέργειας είναι αρκετά ευνοϊκή και ενισχύει την επικοινωνία και την ανοδική πρόοδο στην καριέρα μας.
Ενισχύουμε επιπλέον αυτή την ενέργεια χρησιμοποιώντας ξύλινα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε πράσινο,καφέ ή κρεμ χρώμα που θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά της ενέργειας του ξύλου που χρειαζόμαστε στις παραπάνω πλευρές του σπιτιού.
Προσέχουμε ιδιαίτερα αν η θέση της εξώπορτας μας είναι βορειοανατολική γιατί τότε είμαστε εκτεθειμένοι σε απότομη,αντιδραστική και διαπεραστική ενέργεια που έχει άμεση επίδραση στην υγεία μας. Για την εξουδετέρωση αυτής της αρνητικής ενέργειας προσθέτουμε στο γιορτινό μας στεφάνι,γυάλινα ή πλαστικά,διάφανα διακοσμητικά σε κυματοειδές σχήμα που θα ενισχύσουν το στοιχείο του νερού.
Τέλος καλό θα είναι να τοποθετήσουμε εξωτερικά της εξώπορτας,στα αριστερά και στα δεξιά της(όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία) δυο φυτά που μπορεί να είναι  τούγιες ή μικρά ελατάκια,σε πήλινες γλαστρούλες που θα προστατεύσουν επιπλέον τον χώρο μας απο την εισροή αρνητικής ενέργειας.

 

Ευθυμία Α. Μισιρλή
Μηχανολόγος-Μηχανικός
Ειδικός σύμβουλος ευνοϊκής ψυχολογικής χωροθεσίας Feng Shui
www.facebook.com/www.fengshuiinteriordesign.gr

Η Ευθυμία Α. Μισιρλή σπούδασε στο τμήμα μηχανολόγων-μηχανικών του ΕΜΠ
και στην συνέχεια σπούδασε
feng shui  & γεωπαθολογία στην Mastery Academy of Chinese Metaphysics στην Γαλλία παράλληλα με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ψυχολογίας,αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης σε Γαλλία και Ελλάδα.
Έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση,αρθρογραφεί σε περιοδικά και κάνει ομιλίες & σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με αντικείμενο την ευνοϊκή ψυχολογική χωροθεσία
feng shui.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Όχι άλλο άχαρο τσιμέντο.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 03/06/2015

Θέλουμε κτίρια όμορφα και όχι να μας πνίγουν.[...]

περισσοτερα
Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Οι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους.

Κατηγορία: Σπίτι | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ακόμα μία απόδειξη ότι oι καθρέφτες μεγαλώνουν τους μικρούς χώρους (φώτο) .!![...]

περισσοτερα