13:00
Κρασί, διακόσμηση και... Mondovino

Κρασι, διακοσμηση και... Mondovino

Το B&W βρέθηκε στο Βύρωνα και σας παρουσιάζει ένα διαφορετικό café wine bar...

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 30/11/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Όταν το μεράκι για κατασκευές και μερικές αντίκες του παππού, παντρεύονται σε ένα μαγαζί, το αποτέλεσμα λέγεται Mondovino Day & Night cafe-wine bar και βρίσκεται στην Πλατεία Ειρήνης στον Βύρωνα. Το γωνιακό μαγαζί που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια σαν μπουγατσοπωλείο, μεταμορφώθηκε σε café wine bar, κάνοντας την διαφορά στην αγορά της περιοχής.  

«Θέλαμε να κάνουμε τον χώρο πιο ζεστό και πιο όμορφο με  χειροποίητες κατασκευές. Σαν οδηγό είχαμε το μαγαζί της μητέρας μου στο κέντρο της Αθήνας και σαν βοηθό το μαγαζί του παππού με τις αντίκες στο Μοναστηράκι. Δεν μπορώ βέβαια να παραλείψω την συμβολή του πατέρα μου καθώς πιάνουν τα χέρια του και φτιάχνει τα πάντα», αναφέρει στο Bobandwendy.gr, ο ιδιοκτήτης του Mondovino, Γιώργος Παυλέας, που προσθέτει:

«Ο κόσμος αντιλήφθηκε λίγο περίεργα την αλλαγή. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην περιοχή του Βύρωνα. Στο μενού περιέχονται κυρίως κρασιά μικρών παραγωγών. Θέλουμε να στηρίξουμε την ελληνική αγορά και τους μικρούς παραγωγούς, βάζοντας και εμείς το λιθαράκι μας. Οι πρώτες ερωτήσεις για την ανακαίνιση ήταν που βρήκαμε τα αντικείμενα και πως τα φτιάξαμε. Βέβαια πολλές φορές ο κόσμος φοβάται μήπως το μαγαζί είναι ακριβό λόγω του κρασιού. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

Επιλογές στο κρασί, καλά αλλαντικά και τυριά, είναι το μυστικό της επιτυχίας σε συνδυασμό με το μοναδικό design του χώρου. Καρούλια για τραπέζια, παλιά ραδιόφωνα, δίσκοι βινυλίου, είναι μερικά από τα αντικείμενα που διακοσμούν τον προσεγμένο χώρο της οικογενειακής επιχείρησης.

«Οι λόγοι που ανακαίνισα το μαγαζί ήταν κυρίως οικονομικοί. Σαν μπουγατσοπωλείο δεν μας έδινε αυτά που περιμέναμε. Δεύτερον, έτσι όπως είναι τώρα μας εκφράζει περισσότερο. Ήταν μια αφορμή να κάνουμε κάτι διαφορετικό» τονίζει στο B&W ο Γιώργος Παυλέας που εκμυστηρεύεται και τις συμβουλές που έλαβε από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με συμβούλεψαν να προσέχω, να έχω επιμονή και υπομονή. Το τρέξιμο θεωρείται δεδομένο. Δεν με σταματήσανε κάπου. Ξέρω ότι τους έχω δίπλα μου και με στηρίζουν σε κάθε μου κίνηση».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα