21:00
«Η μόδα της παλέτας εξασθενεί σιγά-σιγά»

«Η μοδα της παλετας εξασθενει σιγα-σιγα»

Το B&W βρέθηκε στο Caliente Café Bar στην Πανόρμου και συγκρίνει το πριν και το μετά της ανακαίνισης...

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 05/11/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Η χρήση της παλέτας αποτελεί σταθερή αξία στα καταστήματα κυρίως του καφέ. Το Bob & Wendy, έψαξε και βρήκε μία καφετέρια που χρησιμοποιούσε δύο χρόνια καναπέδες από παλέτα και αποφάσισε να τους αφαιρέσει επαναφέροντας… τον διαχρονικό καναπέ. Το Caliente Café Bar στην Πανόρμου, συνδυάζει τον γευστικό και ποιοτικό καφέ αλλά και την άνεση που παρέχει στους πελάτες του.  

«Ο Έλληνας κυρίως την ώρα του καφέ θέλει την άνεση του. Έρχεται να χαλαρώσει και να απολαύσει τον καφέ του. Η παλέτα είναι μία εναλλακτική, μοντέρνα και οικονομική επιλογή, αλλά η γαλήνη του καναπέ είναι ξεχωριστή», αναφέρει στο Bob & Wendy ο υπεύθυνος του Caliente Café Bar, Βαγγέλης Τιτόπουλος που συμπληρώνει, «Πλέον πολλές καφετέριες χρησιμοποιούν παλέτα για καναπέδες και τραπέζια και θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Την παλέτα την χρησιμοποιήσαμε, την αγαπήσαμε αλλά η μόδα της σαν να εξασθενεί σιγά σιγά. Έτσι προτιμήσαμε να την αλλάξουμε πριν την βαρεθεί το μάτι των καταναλωτών μας. Τόσο οι νέοι, όσο και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, προτιμούν να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ και να περάσουν ευχάριστα τον χρόνο τους».

Από την πλευρά της η Λένα Πιλάτη, ξεκίνησε ως πελάτισσα και τώρα εργάζεται στο μαγαζί. «Η αλλαγή από παλέτα σε καναπέδες μου αρέσει πολύ. Ο κόσμος μου ανέφερε πολύ συχνά ότι θα ήθελε αυτή την αλλαγή, για να πίνει πιο αναπαυτικά τον καφέ του. Αφού μου το πρότειναν δύο-τρεις φορές, το συζήτησα με τους υπεύθυνους του Caliente και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Μόλις σε μία εβδομάδα από την ανακαίνιση τα σχόλια από τους καταναλωτές είναι πολύ θετικά».

Το Bob & Wendy θέλοντας να κάνει την σύγκριση με και χωρίς παλέτα, φωτογράφισε το χώρο, πριν και μετά την αλλαγή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα