12:30
Το B&W συνάντησε την Re-Space

Το B&W συναντησε την Re-Space

Το ηλεκτρονικό περιοδικό ξεκίνησε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρία....

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 02/11/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Bob and Wendy ανακοινώνει με μεγάλη του χαρά την έναρξη συνεργασίας με την κατασκευαστική εταιρία Re-Space,  

Η εμπειρία της Re-Space σε συνδυασμό με το μεράκι και την ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα έργα της, οδήγησε τις δύο πλευρές σε επαγγελματικό πάντρεμα. Πολλά από τα έργα της Re Space θα προβάλλονται και θα διαφημίζονται από το B&W. Ένα από αυτά τα έργα είναι η ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου στα γραφεία του Bob and Wendy.

Λίγα λόγια για την Re Space
Η κατασκευαστική εταιρία Re-Space δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα πλήρες δίκτυο παροχής υπηρεσιών, σε όλους εσάς που επιθυμείτε την πιο οικονομική, αλλά ταυτόχρονα και ποιοτική επιλογή για τις επισκευές και ανακαινίσεις κάθε οικιακού ή επαγγελματικού χώρου.

Με υπευθυνότητα και συνέπεια αναλαμβάνει την υλοποίηση των ιδεών-επιθυμιών σας, από την αρχιτεκτονική μελέτη έως την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας.

Η Re-Space είναι σε θέση να εγγυηθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα για τις εργασίες που αναλαμβάνει. Μόνος στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα