09:30
Είδη γραφείου για μια σειρά (Μέρος Α)

Ειδη γραφειου για μια σειρα (Μερος Α)

Οργάνωσε τα πράγματά σου εύκολα με διάφορα είδη αρχειοθέτησης γραφείου και μη. Για να μην ψάχνεσαι...

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 23/10/2015 | Συντάκτης: Ζωή Κέσκο

Αν είστε από τους ανθρώπους που μπορεί να ψάχνουν όλη μέρα τα πράγματά τους και να μην τα βρίσκουν εκείνη τη στιγμή, αλλά όταν δεν τα χρειάζονται σας έχω νέα. Εκτός από το να σας πω πως θα πρέπει να οργανωθείτε, σας έχω και τους τρόπους. Ναι πολύ καλά διαβάσατε.

Τα πράγματα που θα χρειαστείτε είναι μπροστά στα μάτια σας. Για την ακρίβεια στο ίδιο σας το γραφείο. Για το λόγο αυτό δώστε βάση στα παρακάτω.

1. Μπορείτε με τα κλιπάκια χαρτιού να μαζέψετε ό,τι καλώδια έχετε στο συρτάρι σας, από φορτιστές μέχρι ακουστικά, αλλά και καλώδια του υπολογιστή, της τηλεόρασης και πάει λέγοντας.

2. Το ημερήσιο πρόγραμμά σας ή το πρόγραμμα διατροφής για ολόκληρη την εβδομάδα, κρεμάστε τα στον τοίχο σε ένα κάδρο με κλιπ. Μπορείτε να το βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας για να μην τα χάνετε ποτέ…

3. Θυμάστε τα κλίπερ που έχουν τα κλασέρ. Ε λοιπόν ξεβιδώστε τα από εκεί και βιδώστε τα στον ξύλινο πίνακα της κουζίνας σας για να έχετε κρεμάσετε όλα τα κουζινικά εργαλεία σας.

4. Εντάξει ίσως τα κλιπεράκια να  είναι τα πιο χρήσιμα. Μπορείτε να κρεμάστε τις σακούλες με τα κατεψυγμένα λαχανικά, στο κάτω μέρος του ραφιού του ψυγείου. Έτσι και είναι πιο εύκολα να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά εξοικονομείτε χώρο.

5. Όλοι θυμόμαστε τον πίνακα ανακοινώσεων από τα σχολικά μας χρόνια. Ήρθε η ώρα να γίνει χρήσιμος και μέσα στο σπίτι μας. Τοποθετήστε τον στην πόστα μιας ντουλάπας στην κουζίνα, από τη μέσα πλευρά και κρεμάστε ότι θέλετε στα γατζάκια που έχει μέσα.

6. Τοποθετήστε το γραφείο σας  τα κλίπερ τα μεγάλα και στην εσοχή που έχουν βάλτε τα χρήσιμα καλώδια για το λάπτοπ, το κινητό ή και το τάμπλετ. Από το καλώδιο του φορτιστή μέχρι αυτό ποντικιού και του ίντερνετ.

7.  Τοποθέτησε στην ντουλάπα σου αυτό που στοιβάζεις τους ντοσιέδες, αλλά και τα χαρτιά σου για να βάλεις σε μια σειρά τις σχάρες αλλά τα ταψιά και τους δίσκους.

8.  Κρέμασε στον τοίχο σου τα κουτιά για τους ντοσιέδες και βάλε μέσα σακούλες, χάρτινες πλαστικές και οικολογικές.

Πηγή: housebeautiful.comΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Τι κάνουμε για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές σε διάφορα άδεια σκεύη

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 03/06/2015

Οι περισσότεροι θέλουμε όταν αδειάσει ένα βαζάκι από μαρμελάδα να το φυλάξουμε για μελλοντική χρήση.[...]

περισσοτερα
5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ

Κατηγορία: Tips | Ανάρτηση: 04/06/2015

5 ασυνήθιστες χρήσεις για φίλτρα καφέ....[...]

περισσοτερα