21:15
Ένα All Around English Bar στο Νέο Ηράκλειο

Ενα All Around English Bar στο Νεο Ηρακλειο

Ο ιδιοκτήτης του Patch Work, Μάνος Τσιντέλης, μιλάει στο B&W για την διακόσμηση του μαγαζιού του...

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 08/10/2015 | Συντάκτης: Γιώργος Πετρίδης

Μία… διαφορετική καφετέρια-μπυραρία, βασισμένη σε προσωπικά αντικείμενα, βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο, επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και λέγεται Patch Work. Ιδιαίτερα αντικείμενα συναισθηματικής αξίας, ξυπνούν μνήμες στους φίλους των ταξιδιών. Παλιές συλλεκτικές εφημερίδες με σημαντικές στιγμές και επιτυχίες ή κάδρα και τοιχογραφίες, κοσμούν τους τοίχους, που πλαισιώνονται από το αγγλικό στοιχείο. Το Big Ben και ο κλασικός διαχρονικός κόκκινος τηλεφωνικός θάλαμος, βρίσκονται εντός του χώρου και μαγεύουν τους θαμώνες.

«Ήθελα να φτιάξω ένα μαγαζί που θα με αντιπροσώπευε, με μνήμες από διάφορα μέρη που έχω πάει και με προσωπικά μου αντικείμενα. Το 80% των αντικειμένων είναι δικά μου, όπως η μηχανή ή τα σκι μου. Όσα είχα σε μία αποθήκη και τα μάζευα, τα αξιοποίησα και έφτιαξα το decor», αναφέρει στο Bob & Wendy, ο ιδιοκτήτης, Μάνος Τσιντέλης, που συμπληρώνει:

«Η Αγγλία είναι ένα στιλ της εποχής που προσελκύει τον κόσμο. Το βασικό θέμα είναι ένα συνοικιακό μαγαζί, All Around English Bar, που μπορείς να πιείς, να φας με μικρό οικονομικό μπάτζετ».

Μπορεί οι καλές πολυθρόνες και το ωραίο design να προδιαθέτουν τον πελάτη για ένα ακριβό μαγαζί, ο ιδιοκτήτης του όμως καταρρίπτει τον μύθο με τις πολύ χαμηλές τιμές. «Ο καταναλωτής μπορεί να πιει ότι θέλει από 2 έως 5 ευρώ, να φάει πλήρες γεύμα με 6-7 ευρώ, ή ακόμα να επιλέξει απεριόριστη κατανάλωση με 15 ευρώ».

Το μαγαζί είναι βασισμένο στα πρότυπα του εξωτερικού. Σύμφωνα όμως με τον Μάνο Τσιντέλη «ο Έλληνας δεν είναι αυτής της νοοτροπίας. Η έξοδος του Έλληνα πλέον για ποτό έχει γίνει καφές και για φαγητό σουβλάκι», προσθέτοντας πως σίγουρα δεν έχει την ανταπόδοση που θα ήθελε αλλά η καλή ποιότητα των προϊόντων του θα τον ανταμείψει έστω και μακροπρόθεσμα.

Σχετικά με τα σχόλια του κόσμου για το design τονίζει: «Τα σχόλια του κόσμου είναι θετικά. Για παράδειγμα στον καφέ. Σε άλλα μαγαζιά κάθονται σε έναν πάγκο, κάτω από μία τέντα, σε μία πλαστική καρέκλα ή στην καλύτερη σε μία παλέτα. Πληρώνουν τον καφέ 1.50 έως 1.70 ευρώ και με το νερό πάει στα 2.20. Εδώ κάθονται σε ένα καλύτερο design, σε ένα περιβάλλον με air condition ή τζάκι τον χειμώνα, και πληρώνουν 2 ευρώ ότι ρόφημα ποιούν. Σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλύτερα μαγαζιά από θέμα χώρου, αλλά όχι τόσο οικονομικά».

Όσοι βρεθείτε στην περιοχή μην διστάσετε να μπείτε… αξίζει η στάση για καφέ, φαγητό ή ποτό.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Ένας όμορφος χώρος γραφείου???

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 03/06/2015

Και όμως δεν είναι ένας όμορφος χώρος γραφείου σε ένα σπίτι..!!![...]

περισσοτερα
Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Γραφείο σε σπίτι σε Vintage Style

Κατηγορία: Επαγγελματικός Χώρος | Ανάρτηση: 04/06/2015

Ιδανικό για εργασία σε ωραία ατμόσφαιρα.[...]

περισσοτερα